RIJALITI ZVEZDA ODBILA SEKS SA BEKAMOM: Nudili su mi milione, ali meni novac nije bio prioritet
Foto: Prinscreen Instagram, AP

DRUGA STRANA AFERE

RIJALITI ZVEZDA ODBILA SEKS SA BEKAMOM: Nudili su mi milione, ali meni novac nije bio prioritet

Fudbal -

Rijaliti zvezda Rebeka Los bila je gošća jedne radio stanice čije je slušaoce šokirala svojim izjavama.

Naime, Rebeka je u epicentar javnosti došla pošto se po medijima prenela priča kako je imala aferu sa jednim od najpopularnijih fudbalera Dejvidom Bekamom. Ovu spektakularnu vest sama je smislila i plasirala, dok su Bekamovi sve navode ubrzo i demantovali. To se sve dešavalo 2004. godine, da bi 14 godina kasnije Losova u javnost izašla sa šokantnim detaljima.

Producenti su joj obećali da će od nje napraviti milionerku, ali samo ako pristane da realizuje njihove ideje. A jedna od njih je bila i 'simulacija seksa sa Bekamom'.

"Tražili su mi da snimim seksi video sa Bekamom. Rekao mi je da će mi odmah na računu leći milion funti", rekla je sada 40-godišnja Rebeka, koja je svoj rijaliti život zamenila jogom.

"Meni nikad nije bilo do novca, već do istine, zato sam izašla u javnost o aferi sa Dejvidom. Hela sam da budem iskrena. Bila sam šokirana kad su mi ponudili toliki novac ako snimim seks video. Rekla sam da nema šanse jer mi nikad novac nije bio prioritet", iskrena je bila Rebeka.

"Godinama sam nakon tog priznanja o aferi pokušavala sve kako se o meni ne bi pričalo samo kao o ženi koja je imala aferu sa Bekamom. Sve se događa sa razlogom, nije to bilo najmirnije doba života, sad imam idiličan život, muža i dvoje dece, živim u planinama u Norveškoj, imam joga studio...

Skogshorn! Beautiful day ☀️ #ilovemountains #hemsedal #norway #lifeisbeautiful

A post shared by Rebecca Loos (@rebecca.loos) on

"Takve stvari te oblikuju kao osobu. Mnogi mi nisu verovali, ali ne živim svoj život zbog onoga što ljudi kažu ili misle. Što god radila, uvek će biti onih koji se neće slagati sa mnom", rekla je Rebeka.

kurir.rs / kurir sport

foto: AP, Printskrin/IG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pomerali su granice: Najbolje odeveni slavni parovi u istoriji Holivuda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja