(FOTO) NEBOJŠI GLOGOVCU STIGLA PODRŠKA ZVEZDE Slavni glumac vodi bitku života, a crveno-beli mu poručuju: Izađeš na teren kad je najteže i pobediš!
Foto: Public, Ustupljene fotografije

Pobedićeš!

(FOTO) NEBOJŠI GLOGOVCU STIGLA PODRŠKA ZVEZDE Slavni glumac vodi bitku života, a crveno-beli mu poručuju: Izađeš na teren kad je najteže i pobediš!

Fudbal -

Jedan od najboljih srpskih glumaca Nebojša Glogovac, koji je, kako je Kurir objavio, teško bolestan i njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno, dobio je podršku od Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Crveno-beli su se oglasili u trenutku kada slavni glumac vodi najveću životnu bitku i na Instagramu objavili fotografiju sa 143. večitog derbija kada su severnu tribinu krasile parole sa njegovim citatima iz filma "Nebeska udica".

- Znaš ti kako se postaje pravi šampion?

- Tako što izađeš na teren kad je najteže... i pobediš!

Pobedićeš! #kaja #fkcz #czv #crvenazvezdafk

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана

- Pobedićeš!

Delije su ovim citatima uspele da motivišu svoje fudbalere da naprave nešto nesvakidašnje. Zvezda je na tom meču napravila preokret protiv Partizana. Gubila je 1:2 na poluvremenu i na kraju trijumfovala sa 3:2.

Crveno-beli se nadaju da isti stihovi pomoći Nebojši Glogovcu na identičan način i da će slavni glumac uspeti da pobedi opaku bolest.

Omiljeni glumac je poznat kao tvrdokorni navijač Crvene zvezde.

Svojevremeno je bio i kandidat za člana Skupštine FK Crvena zvezda.

Kurir sport

Foto: Public

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nebojša Glogovac - replika iz filma Munje "A u Londonu... MUK!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track