(VIDEO) PRVA POBEDA CRNO-BELIH NA PRIPREMAMA: Partizan deklasirao kiparskog prvoligaša, debitovao Zdjelar, proradio Suma
Foto: FK Partizan

ČETVORKA PARNOG VALJKA

(VIDEO) PRVA POBEDA CRNO-BELIH NA PRIPREMAMA: Partizan deklasirao kiparskog prvoligaša, debitovao Zdjelar, proradio Suma

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Larnaki kiparskog prvoligaša Ermis Aradipu sa 4:0 u trećoj prijateljskoj utakmici na pripremama.

Posle remija bez golova protiv Gornika i poraza od Slovana iz Libereca, crno-beli su ostvarili prvu pobedu na pripremama i to protiv devetoplasirane ekipe prvenstva Kipra.

Za Partizan je na ovoj utakmici debitovao pozajmljeni igrač Olimpijakosa Saša Zdjelar, a golove u trijumfu nad Ermis Aradipuom postigli su Sejdube Suma u 19, Armin Djerlek u 55, Vladimir Đilas u 75. i Đorđe Jovanović u 90. minutu.

Trener crno-belih Miroslav Đukić malo je promešao karte kada je sastavljao tim za ovu utakmicu.

Partizan je igrao u sastavu: Stojković, Cucin, Miletić (R) Nemanja (od 46. Marković), Miletić (G) Nemanja, Urošević (od 46. Bošnjak), Zdjelar (od 46. Ilić), Radin (od 59. Pantić), Đerlek, Suma (od 64. Strahinja Jovanović), Tavamba (od 46. Jovanović Đorđe), Ožegović (od 46. Đilas).

Partizan bi za dva dana trebalo da igra četvrtu prijateljsku utakmicu protiv čeških Teplica.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Partizan)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda ima tri problema a Partizan dva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track