(VIDEO) STARA DAMA PREUZELA TRON: Juventus dao sedam golova Sasuolu, remi Milana u Udinama
Foto: AP

Serija A

(VIDEO) STARA DAMA PREUZELA TRON: Juventus dao sedam golova Sasuolu, remi Milana u Udinama

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa pobedili su na svom terenu u Torinu Sasuolo sa 7:0, u utakmici 23. kola italijanskog prvenstva i preuzeli prvo mesto na tabeli.

Trostruki strelac bio je Gonzalo Iguain, koji je golove postigao u 63, 74. i 83. minutu. Dva pogotka postigao je Sami Kedira, u 24. i 27. minuta, dok su golove postigli i Aleks Sandro u devetom i Miralem Pjanić u 38. minutu.

Crno-beli su se posle 19. pobede popeli na prvo mesto na tabeli sa 59 bodova i imaju dva boda više od Napolija, koji večeras igra protiv poslednjeplasiranog Beneventa. Sasuolo je pretrpeo 13. poraz u prvenstvu i 15. je na tabeli sa 22 boda.

Fudbaleri Udinezea i Milana odigrali su nerešeno 1:1. Milan je poveo u devetom minutu golom Susa, a konačan rezultat postavio je njegov saigrač golman Djanluidji Donaruma autogolom u 76. minutu. On je pokušao da izbije loptu posle centaršuta, ali je pogrešio i poslao je u mrežu.

"Roso-neri" su prekinuli niz od tri pobede i zauzimaju osmo mesto na tabeli sa 35 bodova, dok Udineze sa dva boda manje zauzima deveto mesto.

Atalanta je u Bergamu pobedila Kjevo golom Djanluke Mansinija u 72. minutu. Atalanta je sedma na tabeli sa 36 bodova, a Kjevo je posle 11. prvenstvenog poraza 14. sa 22 boda.

Fiorentina je prekinula niz loših rezultata pobedom na gostovanju protiv Bolonje od 1:2, dok je Kaljari kao domaćin pobedio Spal sa 2:0.

Roma je ranije kao gost pobedila Veronu sa 1:0.

Kurir sport / Beta

Foto: AP, Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizanov tim za Viktoriju. Ovaj deo tima je siguran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track