(VIDEO) FALIO SAMO GOL: Pogledajte kako je Zvezda nadigrala CSKA
Foto: Dado Đilas

rezime duela na marakani

(VIDEO) FALIO SAMO GOL: Pogledajte kako je Zvezda nadigrala CSKA

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su na stadionu "Rajko Mitić" bez golova prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope.

Učesnik osmine finala biće odlučen posle moskovskog revanša sledeće srede, 21. februara.

Crveno-beli i njihovi navijači imaju za čim da žale posle večerašnje "nule". Zvezda je protiv renomiranog rivala stvorila četiri, pet velikih šansi, doduše nije ih iskoristila, dok "armejcima" nije dozvolila da naprave nijednu priliku iz kategorije stoprocentnih.

Jesu gosti delovali opasnije u uvodu, a kada je Vitinjo zapretio već u desetom minutu, "Delije" su se zabrinule. Međutim, ispostavilo se da za to nisu imali razloga.

Benov slobodnjak u 20. minutu, kada je lopta prohujala preko gola, bila je samo najava sve opasnijih napada domaćina.

Najbolju šansu na meču imao je Nemanja Radonjić u 35. minutu. Iskoristio je veliku grešku igrača CSKA i uzeo im loptu, krenuo sam ka Akinfejevu, ali je sa 15-ak metara šutirao pravo u golmana gostiju.

U nastavku je Demijan Le Talek pucao iz prve kada je ostao sam pred golmanom ruske reprezentacije, koji je fantastično reagovao, a do kraja su El Farid Ben, Nenad Krstičić i Aleksandar Pešić pokušavali iz neposredne blizine udarcima glavom, ali nijednom lopta nije išla u okvir gola.

Kada se podvuče crta, crveno-beli će žaliti za propuštenim prilikama, ali će na revanš ići sa svešću da mogu da se nose i čak budu bliži pobedi u duelu sa moskovskom "armijom"

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track