RONALDO: Liga šampiona je Realovo takmičenje!
Foto: Reuter

najavio ofanzivu u parizu

RONALDO: Liga šampiona je Realovo takmičenje!

Fudbal -

Najbolji fudbaler sveta i napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo, nakon što je sa dva gola doprineo pobedi nad Pari Sen Žermenom (3:1), pozvao je saigrače da i u revanšu osmine finala Lige šampiona odigraju napadački i nadigraju protivnika.

Portugalac je na jučerašnjem meču na Santijago Bernabeuu postao prvi fudbaler koji je u jednom klubu dao 100 golova u Ligi šampiona, prebacivši brojku na 101, od ukupno 116 u tom takmičenju.

"Uvek je jedinstven osećaj kada daš gol i tvoj tim pobedi. Imao sam sreću da se dva puta upišem u strelce. Marselov gol je veoma važan, odigrao je odlično i zaslužio je. Ipak, ništa nije gotovo, idemo u Pariz da i tamo postignemo što više pogodaka i mirno se kvalifikujemo u drugu fazu", rekao je Ronaldo novinarima posle utakmice.

Ronaldo je zadovoljan kako je ekipa dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope reagovala nakon vođstva PSŽ-a preko Adrijana Rabioa.

"Ostvarili smo bitan trijumf. Počeli smo dobro, ali smo primili gol koji nas nije sputao. Ovo je Liga šampoiona, takmičenje u kome Real ima veliko iskustvo. Imamo lepu prednost, ali znamo da je PSŽ opasan tim sa odličnim napadačima", naveo je on.

Revanš meč dva tima na programu je 6. marta na pariskom Parku prinčeva.

Kurir sport/Tanjug, foto: Reuter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: EVO koliko će Zvezda i Partizan zaraditi od učešća u Ligi Evropa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track