KO KAŽE DA SE ŽENE NE RAZUMEJU U FUDBAL?! Supruge igrača PSŽ napale trenera Emerija: Taktika? Koja taktika?
Foto: Profimedia

glavni krivac za slom parižana u madridu

KO KAŽE DA SE ŽENE NE RAZUMEJU U FUDBAL?! Supruge igrača PSŽ napale trenera Emerija: Taktika? Koja taktika?

Fudbal -

Unaj Emeri, trener Pari Sen Žermena, glavni je krivac što su Parižani pretrpeli poraz na Santijago Bernabeu, smatraju supruge fudbalera francuskog tima.

Koliko god se vlasnik PSŽ žalio na suđenje, jasno je da je glavni krivac za poraz upravo Emeri, koji je katastrofalnim i teško shvatljivim odlukama pogurao Real ka velikom trijumfu (3:1).

"Tvoje zalaganje, tvoj trud, tvoji golovi, asistencije i to što si u najboljoj formi dovoljno je za klupu. A posle kažu da žene nemaju pojma o fudbalu! napisala je Horhelina Kardoso, supruga Anhela di Marije.

foto: Profimedia

Supruga Tijaga Silve imala je kratak ali ubitačan:

"Taktika? Koja taktika?"

Zanimljivo, i Silva i Di Marija su meč gledali sa klupe. Na Silvinom mestu je bio Kimpembe koji je glavni krivac za treći gol Reala. Emeri navodno nije stavio Silvu u startnu postavu jer još uvek ima problema sa povredom, pa mu se zbog Kimpebea ne može puno prigovoriti jer nije imao adekvatnu zamenu za njega. Međutim, ono što je potpuno nejasno navijačima PSŽ je to što Di Marija nije dobio priliku na ovom meču.

Emeri je u startnu postavu, na zaprepašćenje navijača PSŽ, stavio veznjaka Lo Selsa, koji je odigrao katastrofalan meč.

foto: Reuter

Najveću grešku, po mišljenju mnogih, Emeri je napravio u 66. minutu. Doneo je odluku koja je odlučila meč. Pri rezultatu 1:1, u jeku napada svog tima, do tog trenutka objektivno boljeg, izveo najboljeg strelca u istoriji kluba, protagonostu 28 golova na 34 utakmice ove sezone - Edisona Kavanija. Uveo je desnog beka Tomu Munijea. Nakon tog poteza igra PSŽ se raspala.

Parižani će u revanšu imati težak zadatak, a za to je najveći krivac upravo Emeri.

Kurir sport, foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RADOST ČEHA: Evo kako su navijači Plzenja slavili gol protiv Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track