(VIDEO) DELIJE MOGU DA  ODAHNU: Luka Adžić spreman  za CSKA
Foto: FK Crvena Zvezda

dobre vesti

(VIDEO) DELIJE MOGU DA ODAHNU: Luka Adžić spreman za CSKA

Fudbal -

Mladi vezni igrač Crvene zvezde Luka Adžić postigao je gol za crveno-bele protiv Javora u prvoj prolećnoj utakmici u Superligi, ali se kasnije i povredio.

To je bio peti gol Adžića ove sezone, a ponovo je Pešić odigrao veliku ulogu u stvaranju šanse.

''Nekako to prvo kolo je uvek neugodno za nas. Dobro smo se pripremili za utakmicu i drago mi je da smo napravili dobar rezultat, kao i to što sam baš ja postigao taj prvi gol. Često ostajem posle treninga i vežbam na završnici, radim individualno jer želim sebe da nadogradim i eto drago mi je da sam baš levom nogom dao gol. Igrom slučaja Pešić mi je ponovo namestio gol pa se ja njemu zahvaljujem. Nadam se da će toga biti i u budućnosti, da će se ponavljati i golovi i asistencije.''

Na dve utakmice u pet dana, Crvena zvezda nije primila gol.

''Bez primljenog gola idemo u Moskvu, imamo dovoljno vremena da se pripremimo za revanš utakmicu. Biće jako teško ali mislim da imamo povoljan rezultat, i uz dobru analizu i dobar rad mislim da možemo do dobrog rezultata'', optimističan je Adžić.

Mnogi su se zabrinuli u 70. minutu kada je uz bolnu grimasu morao da napusti teren.

''Uhvatio me je grč, i to u stopalu, što je pomalo čudna situacija. I ranije su me hvatali grčevi, ali nikada u stopalu. Srećom, sve je u redu'', rekao je Adžić.

Kurir sport/ FK Crvena zvezda

Foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Navijači - podele, kazne, baklje... Dokle?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track