PIKSI UDAO ĆERKU! Crkveno venčanje u maju u Beogradu!
Foto: Privatna Arhiva

Anja Stojković rekla „DA“

PIKSI UDAO ĆERKU! Crkveno venčanje u maju u Beogradu!

Fudbal -

Gala Mlađa naslednica čuvenog fudbalera venčala se u opštini u Parizu sa dečkom Igoom Valenteom, s kojim ima jednoipogodišnju ćerku Indiju Rouz

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija Anja udala se u subotu za verenika Igoa Valentea, s kojim ima jednoipogodišnju ćerku Indiju Rouz.

Opštinsko venčanje upriličeno je u Parizu u prisustvu porodice, kumova i najbližih prijatelja. Gala svadba zakazana je za april u Francuskoj, dok će crkveno venčanje, kako ekskluzivno saznajemo, biti upriličeno u maju u Beogradu. Sudeći prema fotografijama koju je Piksijeva mlađa mezimica postavila na Instagram, ova ceremonija je protekla baš onako kako su je i planirali. Nakon što su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da“, mladenci su napustili opštinu, a ispred su ih dočekali roditelji, koji su po njima bacali latice ruža. Anja je za ovu priliku odabrala jednostavnu belu haljinu, dok je mladoženja, inače automobilista, nosio teget odelo.

foto: Printscreen/Instagram

Piksijeva ćerka je u opisu fotografije navela i to da je zvanično postala gospođa Valente, nakon čega su usledile četitke od prijatelja širom sveta.

Pozvali smo Piksija, koji je istakao da je presrećan zbog ćerkine udaje.

- Hvala mnogo na čestitkama. Anja i Igo su imali opštinsko venčanje. Presrećni smo! Proslava je bila u krugu porodice. Svadba je u aprilu, a crkveno venčanje u maju u Beogradu - rekao Piksi za Kurir.

foto: Privatna Arhiva

Inače, gala venčanje, koje je planirano za dva meseca, biće, po želji mladenaca, održano u jednom od najelitnijih hotela u jednom mondenskom letovalištu na jugu Francuske. U ovom kompleksu cena noćenja kreće se od 1.000 evra, dok je cena jednog svadbenog mesta od 250 do 350 evra, u zavisnosti od menija. Upit o raspoloživim sobama se šalje direktno hotelu, a onda menadžment odlučuje da li će odobriti rezervaciju za boravak u ovako glamuroznom hotelu u kom odsedaju svetske zvezde. Česti gosti su Eva Hercigova, Džejn Fonda, Leonardo Dikaprio, Antonio Banderas i mnoge druge poznate ličnosti.

Anja i Igo su se verili pre tri godine u mondenskom letevalištu Portofin, a u septembru 2016. su postali roditelji devojčice.

foto: Privatna Arhiva

Kao princeza

ANJA U VENČANICI OD 67.000 €

Anja Stojković već je odabrala venčanicu koju će nositi na svadbenoj ceremoniji u aprilu. Ona je na Instagramu podelila fotografiju u haljini dizajnera Tamare Ralf i Mihaela Rusoa od 67.000 evra. I buduća princeza Megan Markl je na svojoj veridbi sa princom Harijem nosila njihovu haljinu i za nju je dala 56.000 evra. Holivudske zvezde se često odlučuju za kreacije s njihovim potpisom, a najviše ih nosi Anđelina Džoli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track