PORTUGALAC DELI PRAVDU ZVEZDI I CSKA: Ovog sudiju Srbi ne pamte po dobrom!
Foto: AP

Manuel Žorž de Sousa

PORTUGALAC DELI PRAVDU ZVEZDI I CSKA: Ovog sudiju Srbi ne pamte po dobrom!

Fudbal -

UEFA je odlučila da na utakmici CSKA i Crvene zvezde, koja se igra u okviru Lige Evrope, pravdu deli Portugalac Manuel Žorž de Sousa.

On je dosad nekoliko bio sudija na mečevima ekipa iz naše zemlje.

Počeo je susretom između albanske Bese i Bežanije, 2007. godine u 1. kolu kvalifikacije za Kup UEFA (0:0), a onda su na red došli "večiti".

U leto 2010, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, na "Marakani" je delio pravdu na meču Crvena zvezda - Slovan Bratislava. Gosti su uz Sousino deljenje pravde pobedili sa 1:2, a potom prošli dalje jer su u revanšu odigrali 1:1.

Sledeće godine ni crno-beli deo javnosti se nije radovao posle meča u kome je Maunel Žorž de Sousa sudio. On je bio glavni arbitar na utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Genka, a taj meč u Humskoj je završen rezultatom 1:1, uz penal za gostujuću ekipu. Tim pogotkom Genk je prošao dalje, jer je ostao nedovoljan utešni gol crno-belih u porazu u prvoj utakmici od 2:1.

Portugalac je takođe delio pravdu na utakmici Srbija - Vels, koja se u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igrala 11. juna 2017. godine, gde su ove ekipe odigrale 1:1.

kurir.rs / kurir sport

foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! ČUDA SE DEŠAVAJU! Partizan je dokaz tome!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track