(VIDEO) ČESI UPOZORAVAJU NAVIJAČE PRED PARTIZAN: Na Dosan areni je uvek odlična i fer atmosfera, želimo da tako bude i ovog puta
Foto: Printscreen

apel kluba

(VIDEO) ČESI UPOZORAVAJU NAVIJAČE PRED PARTIZAN: Na Dosan areni je uvek odlična i fer atmosfera, želimo da tako bude i ovog puta

Fudbal -

Na oficijalnom sajtu Češkog kluba pojavilo se obaveštenje koje se pre svega odnosi na najvernije navijače Viktorije iz Plzena.

Utakmica se igra u četvrtak sa početkom od 19 časova, da podsetimo, prvi meč u Beogradu okončan je nerešenim rezultatom 1:1.

Stadion će u četvrtak biti otvoren od 17:30, a prodaja ulaznica prestaje večeras.

Na svom oficijalnom sajtu uprava Vikotrije iz Plzena napisala je sledeće:

''Molimo navijače da zbog bezbednosne kontrole dođu ranije, kako bi se sprečilo formiranje redova ispred kapija. Kao i pred svaki evropski meč, ni ovoga puta neće biti dozvoljena upotreba alkoholnih pića. Između sektora S i T postoji uski prostor usled blizine konstrukcije, molimo navijače koji budu u ovim sektorima na posebnu pažnju. Sve je bezbedno, ovo je samo preventivna informacija'', istakao je Hanzlik i dodao:

''Biće proveravana lična dokumenta. Svaki navijač mora da ima ličnu kartu ili potvrdu trajnog ili privremenog boravka u Češkoj. U suprotnom im neće biti dozvoljen ulaz na stadion. Cilj ove mere je da se izbegne bilo kakav sukob. Verujemo da će sve proteći bez problema. U 'Dosan Areni' je uvek odlična i fer atmosfera, želimo da tako bude i ovog puta'', zaključio je on.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ČESI ODUŠEVILI GROBARE Navijači Plzenja skandirali: Kosovo je srce Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track