I DŽAJA U MOSKVI: Igrači silno motivisani
Foto: FK Crvena Zvezda

EKSPEDICIJA

I DŽAJA U MOSKVI: Igrači silno motivisani

Fudbal -

Dragan Džajić, Stanislav Karasi, Jovan Aćimović... deo su Zvezdine ekspedicije u Moskvi, koju kao predsednik kluba predvodi Svetozar Mijailović.

foto: FK Crvena Zvezda

U avionu za Moskvu bili su i generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela, a na utakmicu sa CSKA krenuo je i jedan neočekivani putnik - trener OFK Beograda Dejan Švaba Đurđević.

foto: FK Crvena Zvezda
foto: FK Crvena Zvezda

Među fudbalerima vlada pozitivna atmosfera, a jedan od onih koji širi optimizam pred revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope je i Nenad Krstičić.

- Velika su očekivanja pred revanš, sačuvali smo svoju mrežu u prvom meču. Takođe, imali smo izgledne šanse koje, nažalost, nismo uspeli da iskoristimo. Sada idemo u Moskvu da se borimo i da probamo da prođemo u osminu finala. CSKA je zaista odlična ekipa, već dugo igraju Ligu šampiona i zaista su iskusni, prava evropska ekipa koju smo dobro upoznali i videli gde su naše šanse. U prvom susretu smo imali četiri zicera, takve prilike ćemo morati u revanšu da iskoristimo i slavimo na kraju meča - rekao je pre poletanja aviona Nenad Krstičić.

foto: Nemanja Pančić, Nebojša Mandić, Saša Pavlić

Kurir / E.K.

Foto: Nemanja Pančić, Nebojša Mandić, Saša Pavlić, FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POSLEDNJI TRENING ZVEZDE PRED CSKA: Crveno-beli se smrzavali na moskovskih minus 8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track