(VIDEO) VENGERU, VREME TI JE DA IDEŠ: Arsenal poražen na gostovanju Brajtonu
Foto: Reuter

mukama nema kraja

(VIDEO) VENGERU, VREME TI JE DA IDEŠ: Arsenal poražen na gostovanju Brajtonu

Fudbal -

Fudbaleri Arsenala poraženi su od Brajtona u 29. kolu Premijer lige rezultatom 2:1.

Nešto ozbiljno ne štima u redovima "Tobdžija"... To je jasno posle trećeg uzastopnog poraza Arsenala u samo sedam dana. Nakon što je Mančester siti dva puta demolirao ekipu Arsena Vengera (pobede od po 3:0 u Liga kupu u prvenstvu), tim iz Londona je dobio šamar i od Brajtona.

Sa druge strane Brajton je zabeležio treću pobedu na prethodnih pet utakmica u Premijer ligi. Takođe, domaći sastav došao je do prve pobede nad top 5 klubovima u engleskom prvenstvu.

Arsenal je i na ovom meču izgledao veoma loše, pogotovo na početku meča kada su primili dva laka gola. Domaći sastav do prednosti došao je u sedmom minutu preko Danka. Do drugog gola u mreži Petera Čeha nije se čekalo mnogo, pošto je Mari u 26. minutu glavom savladao golmana "Tobdžija".

Arsenal je prvu šansu napravio tek krajem poluvremena kada su i smanjili na 2:1. Pjer Obamejang je jedan šut Granita Džake preusmerio u gol Meta Rajana i smanjio na 2:1.

U nastavku meča Arsenal je držao loptu u posedu, ali nisu uspeli da postignu gol za izjednačenje. Kako Arsenal sada zaostaje osam bodova za Čelsijem, odnosno 13 za Totenhemom, očekuje se da Venger sve "karte baci" na Ligu Evrope.

Kurir sport

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track