(VIDEO) GOVORI SRPSKI DA TE CELA ENGLESKA RAZUME! NAŠI FUDBALERI ZAPALILI OSTRVO: Majstorije nezaustavljivog Mitra,  bomba Grujića i evrogol Matića!
Foto: Profimedia

Krstajić zadovoljno trlja ruke

(VIDEO) GOVORI SRPSKI DA TE CELA ENGLESKA RAZUME! NAŠI FUDBALERI ZAPALILI OSTRVO: Majstorije nezaustavljivog Mitra, bomba Grujića i evrogol Matića!

Fudbal -

Srpski fudbaleri koji trenutno brane boje britanskih klubova nalaze se u fantastičnoj formi!

Naši momci imali su u sredu fenomenalno veče u Čempionšipu!

Fudbaler Fulama i reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović postigao je dva gola u prvom poluvremenu za svoj klub u utakmici protiv Šefild junajteda.

Mitrović se nalazi u fantastičnoj formi, postigao je pet golova u poslednje četiri utakmice. U prethodna 3 meča Mitar je svaki put zatresao mrežu protivnika, a ovo je prvi put da postiže dva pogotka za Fulam na jednom meču.

foto: Profimedia

Vezista Liverpula Marko Grujuć zablistao je na pozajmici u Kardifu.

Marko je na meču protiv Barnslija postigao svoj prvenac u dresu velškog kluba. Grujić je prihvatio loptu na 20-ak metara i posle nekoliko finti majstorskim udarcem postigao prvenac u engleskom fudbalu.

foto: Reuters

Podsetimo, srpsku golgetersku seriju otvorio je u ponedeljak veče fantastični Nemanja Matić, koji je u 91. minutu utakmice između Mančester junajteda i Kristal Palasa postigao spektakularan gol za trijumf svog tima (3:2).

Kurir sport, foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Mogu li Hrvati i Srbi kao Iračani i Saudijci?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track