(VIDEO) LEGENDARNI RAKA ĐUROVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nije bio penal! Šegrt se plaši da ne ošteti Crvenu zvezdu
Foto: FK Crvena Zvezda

iskreno

(VIDEO) LEGENDARNI RAKA ĐUROVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nije bio penal! Šegrt se plaši da ne ošteti Crvenu zvezdu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u Novom Sadu u okviru 26. kola Superlige, a velika prašina se podigla oko drugog pogotka crveno-belih nakon dosuđenog penala od strane sudije Šegrta.

Čitava utakmica je ostala u drugom planu nakon ovog pogotka, a revolt domaćina je postao javan.

Najpre je trener Ilija Stolica u izjavi odmah nakon derbija rekao da se svi u klubu osećaju posramljeno, a posle toga je odbio da prisustvuje konferenciji za novinare.

Kako se nezvanično pojavilo u medjima igrači su nakon susreta plakali u svlačionici, a neki su bez reči napustili ''Karađorđe.''

Danas je uprava kluba iz Novog Sada izdala saopštenje u kome oštro osuđuje odluku sudije Šegrta, ali i čitavu fudbalsku javnost.

Svoje viđenje čitave situacije, ali pre svega sporne sudijske odluke, dao je član Sudijske komisije Raka Đurović u emisiji ''Total Soccer'':

''U tom startu Aleksandra Mesarovića nad Nemanjom Radonjićem nije bilo inteziteta za najstrožu kaznu. Grešku sudije Jovana Šegrta pripisujem više strahu da se ne ošteti Zvezda u finišu meča, nego padu koncentracije'', kratko je zaključio Đurović.

A evo i vas da podsetimo kako je to izgledalo:

Kurir sport

Foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) BAKA DALA NAJTAČNIJI ODGOVOR NA PITANJE: PENAL ILI NE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track