SVETOZAR MARKOVIĆ: Želim s Partizanom u Ligu šampiona
Foto: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

CRNO-BELE NADE

SVETOZAR MARKOVIĆ: Želim s Partizanom u Ligu šampiona

Fudbal -

Fudbaler Partizana Svetozar Marković izjavio je da mu je želja da sa crno-belima osvoji "duplu krunu" i plasira se u Ligu šampiona.

Partizan je juče u gostima pobedio Čukarički sa 2:0 u utakmici 27. kola Super lige Srbije, a medju startnih 11 ekipe iz Humske našao se kao debitant 18-godišnji štoper Svetozar Marković.

"Svi su mi dali veliku podršku, a ujedno mi i pomogli da budem mirniji u utakmici koja je za sve nas bila od velikog značaja. Mnogo su mi pomogle pripremne utakmice koji sam imao s prvim timom na Kipru. Upravo su mi one donele tu čvrstinu i zrelost koju sam pokazao na terenu, bez obzira što imam 18 godina i što sam debitovao u Super ligi", rekao je Marković.

Partizan je pružio dobru partiju na Banovom brdu, posebno u prvom poluvremenu.

"Istina, prvo poluvreme smo imali pet-šest odličnih šansi, ali nažalost nismo ih iskoristili. U nekim prilikama nam je malo smetao neravan teren, ali radićemo još mnogo da bismo u narednim utakmicama svaku šansu iskoristili na pravi način. Drugo poluvreme smo se nesvesno povukli, ali smo bili koncentrisani u odbrani i dali sve od sebe", rekao je Marković.

Upitan šta mu je trener Miroslav Đukić rekao pre utakmice, rekao je: "Da budem miran i što čvršći u duelima i da dam sve od sebe. Takođe, da sam zreo za ovakve utakmice i da je siguran da ću biti odličan".

Marković je, na kraju, otkrio koje su mu želje.

"Dupla kruna i Liga šampiona sa Partizanom", rekao je mladi štoper crno-belih.

kurir.rs / Beta

foto: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezdin kiks sve promenio. Evo zbog čega Partizan ima razloga da se nada borbi za titulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track