SPORTSKI DIREKTOR ČUKARIČKOG MATIJAŠEVIĆ RAZOČARAN POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Neke stvari mi se definitivno ne sviđaju
Foto: FK Čukarički

Ne zna šta se dešava

SPORTSKI DIREKTOR ČUKARIČKOG MATIJAŠEVIĆ RAZOČARAN POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Neke stvari mi se definitivno ne sviđaju

Fudbal -

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da je razočaran igrom svoje ekipe protiv Partizana i dodao.

"Ove četiri utakmice, koje su samo na papiru bile lakše, dobro smo odigrali. Dve pobede i dva nerešena rezultata - nije loše. Međutim, potom je usledila utakmica s Partizanom gde smo bili katastrofalni. Pogotovo prvo poluvreme, dok je u drugom i Partizan verovatno igrao onoliko koliko mu je bilo potrebno. Ja sam razočaran. Pre svega u ljude", rekao je Matijašević, a prenosi klub.

"Jednostano, na toj utakmici pokazuješ svoj kvalitet. Mi kao da nismo postojali posle primljenog gola. Ne znam šta se dešava. Situacija je takva da ekipa mora da se razdrma", dodao je Matijašević.

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su juče na svom terenu od Partizana sa 2:0 u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

"U sredu nas očekuje utakmica protiv Napretka i u Kruševcu nemamo šta da tražimo ukoliko na teren izadjemo ovako kao protiv Partizana. Napredak je i protiv Zvezde pokazao da je jedan odličan tim. Ja sam tamo radio i tačno znam o čemu govorim", rekao je Matijašević.

Sportski direktor kluba s Banovog brda je istakao da mu je neshvatljivo kako je moguće da Čukarički odigra dobro na pripremama i na početku prolećnog dela sezone, a da onda "potone" protiv Partizana.

"Lepo vreme, dosta publike, protivnik želi da igra fudbal, da se nadigrava... Nije postojao nijedan razlog da se odigra loše. Može da se izgubi, to je najmanji problem i sastavni je deo sporta, ali nikako, ponavljam nikako, ne sme onako da se odigra. Nikome ništa ne zameram, osim igračima. Ipak, ja sam kriv zato što su oni tu, tako da ni oni ne mogu biti najveći krivci. Ali, dobro...videćemo šta ; će se dešavati u sledećem periodu", rekao je Matijašević.

Matijašević je dodao da preuzima najveću odgovornost jer "nikada u životu nije bežao od odgovornosti".

"Medjutim, definitivno mi se neke stvari ovde ne svidjaju. Nadam se da su momci pametni, održaćemo sastanak i smatram da ćemo se trgnuti. To su neke stvari o kojima ćemo ovih dana razgovarati. Već sada moramo da počnemo da se bavimo prelaznim rokom. Sve će se više znati u sredu i četvrtak kada vlasnik kluba dodje i kada sednemo za sto da razgovaramo", rekao je on.

Evropa je primaran cilj Čukaričkog, ali, po rečima Matijaševića, teško da će se obezbediti kvalifikacije za Ligu Evrope ako se pristup ne promeni.

"Razumem ja i da nas muči povreda Kajevića. I Kopitović je trenutno povredjen, a na Milojevića ne možemo da računamo jer mu ističe ugovor i nije želeo da ga produži. Zbog toga moramo planski da odradimo neke stvar. Ako je potrebno - povući ćemo i nekoliko igrača iz omladinskog pogona, jer naš klub živi od prodaje igrača. A ovi ovde neka se zamisle do juna i oko toga da li ćemo izaći u Evropu ili ne", rekao je sportski direktor Čukaričkog.

"Nama je Spartak sada prišao na tri boda, Vojvodina na šest. Kada se bodovi prepolove, shvatićete da će borba za Evropu biti grčevita. Ništa nije smak sveta, ali nama je Evropa taj primarnan cilj. A cilj je i mnogim klubovima. Naravno, ako budu bolji, čestitaćemo im na tome", zaključio je on.

Beta Foto: FK Čukarički

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezdin kiks sve promenio. Evo zbog čega Partizan ima razloga da se nada borbi za titulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track