(VIDEO) PUKLA LEŽALJKA, PA PUKAO I LAZIĆ: Snimao trenera pa ostao bez kluba!
Foto: Printscreen

FRKA

(VIDEO) PUKLA LEŽALJKA, PA PUKAO I LAZIĆ: Snimao trenera pa ostao bez kluba!

Fudbal -

Bivši igrač Partizana odstranjen iz ekipe jer je tokom priprema u Antaliji zabeležio video-klip u kojem Milovanović seda na ležaljku, koja pod njim puca

Pukla ležaljka, pa pukao i Lazić! Fudbaler Mladosti iz Lučana i nekadašnji član Partizana Đorđe Lazić napustio je klub zbog sukoba s trenerom Neškom Milovanovićem, i to zbog video-snimka koji je postao hit na internetu.

foto: Beta

Naime, Lazić je tokom zimskih priprema u Antaliji zabeležio video-klip u kojem Milovanović seda na ležaljku, koja pod njim puca. Prema pouzdanim informacijama, trener Mladosti je zbog „skrivene kamere“ odlučio da kazni „snimatelja“, čak je bilo priče i da će ga poslati iz Antalije nazad za Lučane, ali se situacija privremeno smirila i do toga nije došlo. Međutim, od nastavka prvenstva Đorđe Lazić je skoro sve utakmice provodio zagrevajući se, bez mnogo minuta na terenu.

Kap je prelila čašu u nedelju na meču protiv Vojvodine. Nakon što se Lazić već duže vreme zagrevao, Neško Milovanović mu je prišao i pitao ga:

- Možeš li - na šta je isprovocirani igrač odgovorio:

- Kakvo je to pitanje? Ostalo je još deset minuta, naravno da mogu - rekao je Đorđe, ali je trener u tom trenutku ipak odlučio da u igru ubaci Bađija, a Lazića vratio na klupu.

Posle meča, iskusni fudbaler se pokupio i napustio klub.

Neško Milovanović

JA ODLUČUJEM KO ĆE DA IGRA

Neško Milovanović u razgovoru za Kurir tvrdi da video-snimak iz Antalije nije razlog neigranja Đorđa Lazića.

- Ne znam zašto je napustio klub, ne vidim razlog za tako nešto. Ja sam trener i na meni je da odlučim ko će da igra. Lazić nakon povrede još nije spreman za veću minutažu. Svaki igrač se buni kad ne igra, a to što se zagrevao ceo meč je kod mene standard - istakao je Milovanović i dodao:

- Video iz Antalije mi je čak simpatičan.

foto: Saša Pavlić

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Saša Pavlić, Beta, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezdin kiks sve promenio. Evo zbog čega Partizan ima razloga da se nada borbi za titulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track