FUDBALERA TUŽILA BIVŠA ŽENA: Emilija šalje Kežmana u zatvor zbog duga za alimentaciju od 27.000 evra
Foto: Aleksandar Jovanović, Nebojša Mandić

EKSKLUZIVNO

FUDBALERA TUŽILA BIVŠA ŽENA: Emilija šalje Kežmana u zatvor zbog duga za alimentaciju od 27.000 evra

Fudbal -

Mateja u četvrtak saslušan po tužbi majke njegovo troje dece jer dve i po godine nije uplaćivao novac koji je sud odredio nakon njihovog razvoda

Mateja Kežman ponovo je zaratio sa bivšom suprugom Emilijom Kežman, koja je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog neplaćanja alimentacije za njihovo troje dece, ekskluzivno saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora iz suda, proslavljeni fudbaler dužan je 27.000 evra jer dve i po godine nije dao ni dinara sinovima i ćerki.

- Kada su se pre četiri godine razveli, Mateja je svakog meseca regularno isplaćivao 900 evra, ali onda je iznenada prestao. Iz privatne škole prebacio je decu u državnu i troškove sveo na minimum. Ali je onda odjednom prestao da uplaćuje novac. Pošto Emilija nije mogla da se dogovori s njim, ona je odlučila da podnese krivičnu prijavu. Kežman se u četvrtak pojavio na saslušanju i pokušao je da se opravda time da im je ostavio lokal u Crnoj Gori i da je kirija koju naplaćuju zapravo iznos alimentacije. Takođe je tvrdio da deci redovno kupuje sve što im je potrebno, vodi ih na putovanja, plaća školske troškove i sve što od njega zahteva očeva uloga - otkriva naš izvor.

Naš sagovornik objašnjava da je, bez obzira na lokal i kiriju, bivši fudbaler Partizana, ali i Atletiko Madrida i Čelsija, dužan da svakog meseca plaća iznos koji je sud prilikom razvoda utvrdio, a to je 300 evra po detetu.

- Ako prizna krivicu, Mateja može da prihvati da im uplati sve što im duguje i da bude osuđen na blažu kaznu. Međutim, ukoliko ostane pri svojim tvrdnjama da deci ništa ne duguje, protiv njega će se voditi sudski postupak i može da bude osuđen na zatvorsku kaznu.

Pozvali smo Emiliju i Mateju za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

Podsetimo, brakorazvodna parnica bivših supružnika trajala je skoro tri godine. Sredinom 2014. zvanično su razvedeni, nakon čega je usledilo deljenje Kežmanove imovine, koja je navodno vredna 15 miliona evra. Tokom braka sa Emilijom on je novac ulagao u brojne nekretnine, među kojima su i apartmani i hotel u Crnoj Gori, stanovi i lokali u Beogradu, kao i apartman na Kopaoniku.

Kežman

OBEZBEDIO SAM DECU I OBE ŽENE

Mateja Kežman je pre tri godine u intervjuu za Kurir ispričao da je obezbedio bivše žene Emiliju i Mariju Perković, te da njihovoj deci ništa ne nedostaje.

- Sa Emilijom sam u odličnim odnosima. Razgovaramo i dogovaramo se o našoj deci. I s Marijom sam u dobrim odnosima. Pomažem i njima u svakom smislu, i tu smo jedni za druge. Naravno da sam decu obezbedio materijalno, ali važnije je što su okruženi ljubavlju. Moja bivša žena poseduje nekoliko nekretnina, situirana je i ima lep život u svakom smislu. Isto je i s Marijom. I od mene će uvek imati svaku vrstu pomoći, što im sigurno daje sigurnost - rekao je Mateja.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Aleksandar Jovanović, Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li je ono u Šapcu bio fudbal? Kako će reagovati FSS?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track