MATEJA KEŽMAN POČEO DA SE ŠIRI PO BEOGRADU: Ne plaća alimentaciju, a kupio stan na Vračaru
Foto: Dado Đilas

IMA SE, MOŽE SE

MATEJA KEŽMAN POČEO DA SE ŠIRI PO BEOGRADU: Ne plaća alimentaciju, a kupio stan na Vračaru

Fudbal -

Mateja Kežman kupio je stan na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save, bez obzira na to što je njegova bivša supruga Emilija protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog neplaćanja alimentacije za njihovo troje dece.

Iako je proslavljeni fudbaler dužan 27.000 evra, to ga nije sprečilo da pazari skupocenu nekretninu, u kojoj živi sam, dok njegovi sinovi i ćerka s majkom stanuju kao podstanari. Kad se saznalo da je Kežman uzeo još jednu nekretninu, njegovo okruženje počelo je da ga kritikuje.

S druge strane, fudbaler je nakon razvoda uz pomoć suda podelio imovinu sa Emilijom i obezbedio je sa nekoliko lokala i stanom. Međutim, ta nekretnina je tesna za nju i troje dece, pa je ona odlučila da je izdaje, a oni da se presele u veći i komforniji stan.

foto: Dado Đilas

Pozvali smo Mateju i Emiliju za komentar, ali nisu se javljali na telefon do zaključenja ovog broja.

Podsetimo, Emilija je tužila Kežmana jer navodno dve i po godine nije dao ni dinara deci, a za svako dete mesečno treba da isplaćuje po 300 evra. U četvrtak je bio na saslušanju i branio se kako sinovima i ćerki ništa ne nedostaje, kupuje im sve što im je potrebno, te da nijednog trenutka nisu ostali uskraćeni ni za šta.

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track