CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ TRENERA Grčki mediji: Milojević odbio novi ugovor zbog Olimpijakosa
Foto: Dado Đilas

Povratak u Grčku?

CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ TRENERA Grčki mediji: Milojević odbio novi ugovor zbog Olimpijakosa

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević odbio je novi ugovor jer je postigao dogovor sa Olimpijakosom, prenosi grčki Novasport.

Kako se navodi, Milojević je negativno odgovorio na ponudu srpskog vicešampiona da produži saradnju koja ističe na kraju sezone kako bi se vratio u Grčku, odakle je letos iz Panioniosa došao u Zvezdu.

Isti izvor izveštava da je trener crveno-belih dao reč direktoru kluba iz Pireja Darku Kovačeviću i da će dobiti dvogodišnji ugovor vredan ukupno dva miliona evra.

foto: Printskrin

Milojević se i pre Crvene zvezde dovodio u vezu sa Olimpijakosom, ali je tada poverenje dobio Albanac Besnik Hasi.

I tokom igračke karijere 48-godišnji trener bio je vezan za Atinu, gde je nosio dresove Apolona, Akratitosa i Olimpijakosovog najvećeg rivala Panatinaikosa.

Mrkela: Milojević u Olimpijakosu? On kaže da je to glupost

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je danas da su netačni navodi grčkih medija da će Vladan Milojević preuzeti Olimpijakos i poručio da je prioritet osvajanje šampionske titule i da će zbog toga o novoj saradnji razgovarati tek po završetku sezone.

Grčka Novasport prenela je da je Milojević odbio da produži ugovor sa Crvenom zvezdom jer sa sportskim direktorom Olimpijakosa Darkom Kovačevićem dogovorio prelazak na Karaiskaki u junu i zaradu od dva miliona evra za dve godine.

"Kada je Vladan Milojević dolazio u klub dogovorili smo se da je jedini cilj šampionska titula i da posle godinu dana sednemo i dogovorimo se o daljoj saradnji. Tako će i biti. Potpuno smo posvećeni radu i borbi za titulu i zbog toga ovakvim vestima ne treba davati na značaju. Treba nam mir i stabilnost", poručio je Mrkela.

On je otkrio da je o ovoj temi pričao sa Milojevićem i da mu je preneo da su takvi navodi "glupost".

"Razgovarao sam sa Milojevicem i pitao da li ima bilo kakve istine u tim pisanjima, odgovorio mi je jednom rečju "gluposti". Mislim da je to više nego dovoljan odgovor svima", zaključio je Mrkela.

Pre Crvene zvezde spekulacije da Milojević ide u Pirej demantovali su i iz Olimpijakosa rečima "da nisu ni obavili razgovor sa Milojevićem".

Olimpijakos: Nismo razgovarali sa Milojevićem

Grčki šampion Olimpijakos demantovao je da je razgovarao sa trenerom fudbalera Crvene zvezde Vladanom Milojevićem oko dolaska na klupu tima iz Pireja.

Grčka Novasport prenela je da je Milojević odbio da produži ugovor sa Crvenom zvezdom jer sa sportskim direktorom Olimpijakosa Darkom Kovačevićem dogovorio da pređe na Karaiskaki i za dve godine zaradi dva miliona evra.

"Nema dogovora sa Milojevićem, nismo ni razgovarali", saopštili su iz kluba grčkom listu Gazeta.

Olimpijakos, čiji je član srpski fudbaler Uroš Đurđević, trenutno sa klupe vodi Španac Oskar Garsija, a rezultati su ispod očekivanja.

Tanjug

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Znaju se i imena. Evo ko prvi dolazi a ko će prvi otići iz Zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track