(FOTO) ZLATAN NAPUSTIO OLD TRAFORD Matić se šaljivim rečima oprostio od Ibre: Majstore ne zaboravi da poneseš levu nogu...
Foto: Reuters

DOBRI DRUGOVI

(FOTO) ZLATAN NAPUSTIO OLD TRAFORD Matić se šaljivim rečima oprostio od Ibre: Majstore ne zaboravi da poneseš levu nogu...

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović napustiće taj klub do kraja nedelje, a Nemanja Matić se od saigrača oprostio šaljivom porukom.

Engleski klub se nije oglasio, a mediji su preneli da je trener Žoze Murinjo pristao da pusti Ibrahimovića, uprkos tome što ugovor švedskog fudbalera ističe 30. juna.

Nije poznato gde će 36-godišnji Ibrahimović nastaviti karijeru, a mediji spekulišu da će preći u Los Anđels Galaksi.

Na društvenim mrežama se oglasio i srpski reprezentativac Nemanja Matić koji se od popularnog Ibre oprostio šaljivim rečima.

"Ne zaboravi da poneseš levu nogu sa sobom, iako uglavnom koristiš desnu... Majstore srećno tebi i tvojoj voljenoj porodici. Nedostajaćeš...", napisao je Matić na IG.

Ibrahimović je 2016. godine iz Pari Sen Žermena prešao u Junajted, za koji je postigao 29 golova u 53 utakmice. On je prošlog marta teško povredio koleno i čini se da se nije dovoljno oporavio. On se na teren vratio u novembru, ali je od tada odigrao samo sedam utakmica, a poslednju 26. decembra u prvenstvu protiv Barnlija.

Mediji su spekulisali da će se Ibrahimović vratiti u reprezentaciju Švedske za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Murinjo je početkom meseca rekao da će Ibrahimović najverovatnije napustiti klub na kraju sezone.

kurir.rs / kurir sport

foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track