PARTIZAN INVESTIRA U DVA MLADA IGRAČA: Milion evra za Danila Pantića i Sašu Zdjelara
Foto: Profimedia

Pametan rezon

PARTIZAN INVESTIRA U DVA MLADA IGRAČA: Milion evra za Danila Pantića i Sašu Zdjelara

Fudbal -

Čelnici kluba veruju da bi bila dobra investicija ukoliko bi uspeli da otkupe tandem od Čelsija i Olimpijakosa

Sportski sektor Partizana odlučio je da ovog proleća otkupi ugovore Saše Zdjelara i Danila Pantića. Dvojica mladih fudbalera pokazali su na startu sezone da su veoma bitni u igri crno-belih, a uprava veruje da bi njihova kupovina mogla da donese zaradu Partizanu u narednim godinama.

Olimpijakos je zimus bio jasan kada je u pitanju Saša Zdjelar, jer je njegova otkupna klauzula 500.000 evra. Tu više nema razgovora, jedino da Grci izađu crno-belima u susret, pa da otplata bude u dve rate, kao što je bio slučaj kada je El Fardu Ben dolazio u Crvenu zvezdu. Sam fudbaler je raspoložen za transfer i voleo bi da postane igrač Partizana.

foto: Dado Đilas

Što se tiče Danila Pantića, rukovodstvo Partizana već nekoliko meseci nastoji da spusti cenu za njega, ali u Čelsiju smatraju i da je 500.000 evra malo za njega. I on se nalazi na pozajmici, a ima želju da postane igrač crno-belih, jer je posle dve godine putešestvija po Evropi konačno dobio priliku da igra u kontinuitetu.

Ulaganja u njih dvojicu iznosila bi 1,1 milion evra, ali je procena da bi u budućnosti Partizan daljom prodajom mogao da zaradi četiri do pet puta više novca i ima dva uigrana igrača u sastavu za narednu sezonu.

Kurir / A.R.

Foto: Profimedia, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE BANE IVANOVIĆ VAZNIJI OD REPREZENTACIJE?! Ili se mediji bave trivijama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track