KAPITENI ZVEZDE I PARTIZANA IZVUKLI GLAVNE NAGRADE: Milijaš i Vulićević doneli stanove učesnicima u nagradnoj igri Vlade Srbije
Foto: PrintScreen

srećne ruke

KAPITENI ZVEZDE I PARTIZANA IZVUKLI GLAVNE NAGRADE: Milijaš i Vulićević doneli stanove učesnicima u nagradnoj igri Vlade Srbije

Fudbal -

Kapiteni Partizana i Crvene Zvezde Miroslav Vulićević i Nenad Milijaš bili su specijalni gosti ovonedeljne nagradne igre pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije "Uzmi račun i pobedi".

U duhu fer pleja ,večiti rivali komentarišu ostatak prolećnog dela sezone i ujedno pozivaju sve građane da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj svako dobija.

"Fudbal je najlepša,ali i najnepredvidivija igra na svetu.Pored dobre igre čitavog tima uvek je potrebno i ono malo sreće koja bi na kraju "začinila "utakmicu i tim dovela do pobede.Partizan je prošle godine osvojio duplu krunu u sezoni u kojoj su nas svi otpisali,a gde smo samo zajedništvom i timskim duhom pokazali da se moźe do titule u nizu od trideset i nešto utakmica bez poraza.To je naravno teško ponoviti,ali kada naviknete navijače,a u trofejnom ste klubu kakav je Partizan onda se pobeda jedino prihvata .Plasirali smo se u 1/16 finala Lige Evrope,borimo se za Kup Srbije i naravno ne odustajemo od titule.

Prva utakmica u plej off fazi biće upravo protiv ekipe Crvene zvezde.

"To su utakmice za koje źive sve generacije i o kojoj mašta svako dete koje igra fudbal.

Do plej ofa imamo još dve utakmice SLS i nadam se da ćemo ostati u dobrom ritmu i da ćemo ubeležiti po nova tri boda u svakoj. Što se tiče derbija pokazali smo da se odlično nosimo sa večitim rivalom i da nismo imali nijedan poraz u nekoliko proteklih derbija bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani.

Na ovaj način źelimo i da uputimo poruku da se najveće rivalstvo vodi na terenu tih 90 minuta,a da mimo toga ne treba da postoji mrźnja koja bi vodila u nemila dešavanja.Deca treba da rastu uz sport,da uče i ugledaju se na njihove sportske idole i stoga mi kao igrači imamo veliku odgovornost.

O nagradnoj igri:

"Ja se lično ne sećam da sam nekad nešto dobio,ali će mi biti drago da budem srećne ruke i izvučem stan ili kola nekom od sunarodnika.Mi smo spremili i poklon iz crno-belog butika upravo za najsrećnijeg ove nedelje -poručuje Miroslav Vulićević kapiten Partizana.

Vulićević i Milijaš su izvukli glavne nagrade,nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stanove u Beogradu.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track