Najnovije vesti

STAR DA BI VODIO KLUB Venger: Teraju me iz Arsenala zbog godina
Foto: Reuters

TRENER IH IGNORIŠE

STAR DA BI VODIO KLUB Venger: Teraju me iz Arsenala zbog godina

Fudbal

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da su kritike na njegov račun od strane pristalica kluba delom zasnovane i zbog toga što je na kraju sedme decenije života.

Francuski trener je u oktobru napunio 68 godina, a prema njegovim rečima, slabi rezultati kluba koji se najviše ogledaju u 14-godišnjem čekanju na titulu Premijer lige nisu jedini razlog zbog kojih je kritikovan od pristalica londonskog kluba.

 

"Što sam stariji, sve više sam pod uticajem starosne diskriminacije, ali trudim se da ih ignorišem i fokusiram se samo na rad. Prihvatam da snosim posledice loših rezultata, ali oni nisu jedini razlog zbog kojih sam na udaru", izjavio je Venger.

 

Venger je u Arsenalu od leta 1996. godine, a najslavniji period u klubu imao je početkom ovog veka sa dve titule u Premijer ligi od kojih im je u sezoni 2003/2004, ujedno i poslednjoj šampionskoj, to uspelo bez ijednog poraza.

 

Arsenal trenutno zauzima šesto mesto u Premijer ligi sa čak 13 bodova zaostatka za mestom koje vodi u Ligi šampiona, dok će u četvrtfinalu Lige Evrope igrati protiv CSKA.

 

kurir.rs / Tanjug

foto: Reuters 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR SPORT : Srbima samo mrvice . Bogati će biti još bogatiji.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...