NEMANJA MATIĆ AMBASADOR SPORTSKIH IGARA MLADIH: Deco, spremajte se, Igre počinju!
Foto: Promo

TOP

NEMANJA MATIĆ AMBASADOR SPORTSKIH IGARA MLADIH: Deco, spremajte se, Igre počinju!

Fudbal -

Igrač Mančestera i ambasador Sportskih igara mladih raduje se novoj sezoni

Nemanja Matić, pored mnogobrojnih obaveza u reprezentaciji i Mančester junajtedu, odvojio je vreme i za - najmlađe! Kao zvanični ambasador Sportskih igara mladih (SIM) poslao je snažnu poruku klincima koji u njemu vide idola.

Matić se sreo sa predstavnicima Sportskih igara mladih u Srbiji i tom prilikom od predsednice Ivane Jovanović dobio specijalno priznanje.

- Uvek sam tu za vas, da vas podržim. Smatram da je ono što vi radite mnogo važno. Drago mi je da su takmičenja koja realizujete širom zemlje besplatna, nije važno ko je pobednik, jer su svi samo učešćem na Igrama već pobedili.

Želim vam da istrajete, a svi mi koji razumemo vašu misiju tu smo da pomognemo - istakao je Matić u obraćanju predstavnicima Sportskih igara mladih, a onda se obratio i najmlađima, onima zbog kojih sve ovo postoji:

- Deco, spremajte se, Igre uskoro počinju!

Nemanja Matić kao ambasador Sportskih igara mladih ovom prilikom je otkrio da planira uskoro otvaranje svog malog muzeja sa svim peharima koje je dobio u karijeri.

- Nemanja pomaže Sportskim igrama mladih na razne načine. Uvek je tu za nas i živimo priču zajedno, u interesu dece Srbije i regiona - istakla je Ivana Jovanović, predsednik SIM Srbije.

foto: Promo

A od predsednice MEDALJA ZA ŠAMPIONA

Nemanja Matić dobio je zlatnu medalju sa posebnom posvetom i porukom.

- Medalju koju smo mu uručili u znak pažnje i zahvalnosti dobio je od srca, od svih nas, ali i preko 1.200.000 devojčica i dečaka koji su do sada učestvovali na našim Igrama - zaključila je Ivana Jovanović (na slici desno), koja je nagradu fudbalskom asu predala u pratnji asistenta Marije Mihajlović i direktora Sektora za informisanje Slobodana Đurića.

Kurir / G.A.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track