NAJLUĐA PRIČA IZ NEMAČKOG FUDBALA: Bankar se 119 puta prijavio za posao u Bundesligi i svaki put su ga odbili!
Foto: Fonet AP

NIKAD NE ODUSTAJ

NAJLUĐA PRIČA IZ NEMAČKOG FUDBALA: Bankar se 119 puta prijavio za posao u Bundesligi i svaki put su ga odbili!

Fudbal -

Već punih pet godina Mihael Brejer (30) iz Drohtersena (Donja Saksonija) šalje svoj CV profesionalnim fudbalskim klubovima u Nemačkoj ne bi li dobio bilo kakav posao.

Nema osobe koja nije čula za ovog upornog momka koji jedva čeka da se uprazni mesto šefa stručnog štaba.

"Svaki put kada neki klub otpusti trenera, eto mog pisma", kaže za Bild Brejer koji je do sada poslao 119 prijava za posao.

Do sada nije imao sreće, jer niko nije želeo da angažuje čoveka koji je po zanimanju - bankar!

"Počelo je kao šala, ali kada su klubovi počeli da mi odgovaraju, odlučio sam da budem mnogo ozbiljniji u obraćanju", rekao je najluđi bundesligaški kandidat koji ima interesantan CV - trenirao je petliće jednu sezonu.

Najviše odgovora za sada je dobio iz Minhena 1860, a jedno od pisama u kojem ga odbijaju potpisao je lično Julijan Vajgl (20). Povremeni reprezentativac Nemačke radio je tada kao službenik u nekadašnjem drugoligašu iz Minhena, a zanimljivo da se Brejer 2017. godine prijavio čak i za upražnjenu funkciju sportskog direktora Fudbalskog saveza Nemačke.

Najveći uspeh do sada - Štutgart ga je zvao telefonom da ga odbije.

Poslednji put prijavio se za posao u Bajernu prošle jeseni, dan nakon što je smenjen Karlo Anćeloti.

"U suštini, svaki klub može da očekuje prijavu za posao s moje strane. Ko zna šta će se desiti na leto. Eto, Tomas Tuhel je sada ispao iz kombinacije, možda će funkcija u Bajernu opet biti upražnjena", ne gubi nadu Brejer.

kurir.rs / kurir sport

foto: Fonet AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 5 DOKAZA DA JE ROSU OBIČNA NAORUŽANA BANDA A NE OZBILJNA SPECIJALNA JEDINICA: Evo ključnih grešaka koje su napravili prilikom hapšenja Đurića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track