(VIDEO) JANKO I MARA GOSTI CRVENE ZVEZDE: Nenad Milijaš ugostio na Marakani srećnog dobitnika stana u Beogradu
Foto: FK Crvena zvezda

SJAJAN GEST CRVENO-BELOG KAPITENA

(VIDEO) JANKO I MARA GOSTI CRVENE ZVEZDE: Nenad Milijaš ugostio na Marakani srećnog dobitnika stana u Beogradu

Fudbal -

Posebno lepo druženje prethodilo je treningu fudbalera Crvene zvezde. Kapiten Nenad Milijaš ugostio je porodicu Poulić iz Starog Starčeva, kojima je upravo on pre šest dana doneo glavnu nagradu u igri "Uzmi račun i pobedi 2018" – stan u Beogradu.

Milijaš je, od ukupno 5 754 681 koverte koliko je pristiglo, u četvrtom kolu nagradne igre izvukao baš Jankovu i tako mu doneo stan na Novom Beogradu. Posebna draž u svemu jeste to što je Janko navijač Crvene zvezde, kao i njegova trojica unuka koji rado posećuju utakmice crveno-belih fudbalera. Zato su posebno uživali u druženju sa kapitenom Crvene zvezde.

Milijašu je bilo izuzetno drago što je upoznao porodicu za koju je baš on bio srećne ruke i što je stan otišao njima. Takođe, on je rekao da će vrlo rado biti prvi gost u novom stanu Poulića.

"Nismo verovali da ovako nešto može nama da se desi. Sreću kada smo čuli da je Milijaš izvukao baš našu kovertu i dalje ne mogu rečima da opišem. Zaista je život nepredvidiv. Sigurni smo da ćemo sa decom i unucima uživati u novom stanu, a svakako će dres Nenada Milijaša, kao i pokloni koje smo ovom prilikom dobili od Crvene zvezde zauzeti posebno mesto u njemu", rekao je srećni dobitnik Janko Poulić.

On je sa svojom suprugom Marom, sinom Draganom i unukom Nemanjom obišao i muzej Crvene zvezde gde su imali priliku da vide najvrednije trofeje Crvene zvezde, da čuju zanimljive detalje iz bogate istorije kluba, kao i da naprave fotografije koje će im zauvek ostati lepa uspomena.

kurir.rs / kurir sport

foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) CIRKUS „MEDRANO“ ZA VIKEND U SUPERLIGI SRBIJE ?! Ili zašto će, opet, Kokeza biti kriv za sve?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track