JOKANOVIĆ KIVAN ZBOG NEPOŠTOVANJA: Nezadovoljan sam jer je Mitrović odigrao obe utakmice
Foto: Profimedia

razočaran

JOKANOVIĆ KIVAN ZBOG NEPOŠTOVANJA: Nezadovoljan sam jer je Mitrović odigrao obe utakmice

Fudbal -

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović ljut je na Fudbalski savez Srbije jer je reprezentativac naše zemlje Aleksandar Mitrović odigrao po 90 minuta protiv Maroka (1:2) i Nigerije (2:0), a nije trebalo.

Mitrović je odigrao obe prijateljske utakmice, prvu protiv Maroka 23. marta, a onda i protiv Nigerije četiri dana kasnije.

Jokanović je zadovoljan zbog forme svog napadača, ali kaže da FSS nije ispoštovao datu reč.

"Srećan sam što je Mitrović odigrao dobre utakmice. Zadovoljan sam poštovanjem Aleksa Mekliša što uzima moje igrače, koristi ih i pušta ih da se odmore. Zaista sam zadovoljan trenerom U21 ekipe Ejdijem Botrojdom koji je zvao Rajana Sesenjona razumeo da je taj momak bio prilično istrošen velikim brojem utakmica za nas", prenose britanski mediji reči menadžera Fulama u petak.

Nekadašnji trener i fudbaler Partizana nije imao mnogo pozitivnih komentara na račun FSS.

"Sa druge strane, nemam baš mnogo toga lepog da kažem o poštovanju koje je pokazala reprezentacija Srbije i prema meni i prema mojim igračima. Srećan sam zbog Mitrovića, stvarno sam srećan, kao i zbog toga što je Srbija pobedila. Važno je imati reč i moja reč ima vrednost. I kada mi obećate nešto i slažete me, to me čini vrlo nezadovoljnim", istakao je Jokanović.

Mitrović je u Fulam došao na pozajmicu iz Njukasla i na devet utakmica je dao devet golova, a svoju golgeteresku seriju je nastavio i pod grbom Srbije protiv Nigerije.

"Nezadovoljan sam jer je Mitrović odigrao obe utakmice. Očekujem da će biti dobar igrač u reprezentaciji, da će davati gol u svakoj utakmici za Srbiju, ali u ovom trenutku, on je jedini koji je u obe utakmice igrao po 90 minuta. Nisam zadovoljan i to je moj lični osećaj. Ja nisam selektor, ali pitam nešto, oni odgovore nešto ali reči tim ljudima nisu bitne", rekao je Jokanović.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) CIRKUS „MEDRANO“ ZA VIKEND U SUPERLIGI SRBIJE ?! Ili zašto će, opet, Kokeza biti kriv za sve?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track