FALI POLA TIMA: S kim Zvezda da napadne Mladost
Foto: Dado Đilas

Bolnica na Marakani

FALI POLA TIMA: S kim Zvezda da napadne Mladost

Fudbal -

Pored Nenada Krstičića, koji sutra neće igrati u Lučanima, izostaće Borjan, Donald, Savić i Le Talek

Crvena zvezda sutra bez četvorice standardnih fudbalera igra u gostima važnu utakmicu protiv Mladosti.

Milan Borjan zbog kartona neće braniti i njega će zameniti Nemanja Supić. Mičel Donald se još nije oporavio, dok je Nenad Krstičić trenirao smanjenim intenzitetom, tako da će i on, kao i Vujadin Savić, verovatno propustiti meč u Lučanima (17.00). U problemu je i Francuz Le Talek zbog ramena.

Nenad Krstičić ima veliku želju da se što pre vrati na teren, ali posle jezive povrede na utakmici protiv Mačve u Šapcu, kada mu je oteklo stopalo, pitanje je hoće li trener Vladan Milojević rizikovati. Posebno ako se zna da, pored Lučana, Crvenu zvezdu očekuju dueli sa Zemunom i Partizanom. Kako saznajemo, na Marakani su te tri utakmice označili kao ključne za osvajanje titule.

- Dobro je. Mnogo je bolje. Počeo sam da radim vežbe. Vozim bicikl i uskoro ću izaći na teren. Još malo mi je otečeno stopalo. Slede konsultacije s lekarom, pa ćemo posle videti šta i kako - rekao je Nenad Krstičić za Kurir i dodao:

- Biću spreman za derbi! To je sigurno.

Nenad Krstičić je otkrio kako se osećao kada je u Šapcu u svlačionici video svoje stopalo.

- Iskreno, kad sam video, mislio sam da mi je pukla neka kost. Nikad takav bol nisam osetio ni video takav otok. Nisam mogao prste da pomeram, niti da se oslonim na nogu. U prvom trenutku sam mislio da je nešto ozbiljno i pomislio da je gotova sezona na mene - prisetio se Krstičić.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) CIRKUS „MEDRANO“ ZA VIKEND U SUPERLIGI SRBIJE ?! Ili zašto će, opet, Kokeza biti kriv za sve?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track