Najnovije vesti

LUDILO! DA NE POVERUJEŠ! Kristijano Ronaldo i Leo Mesi su BRAĆA! (VIDEO)
Foto: Fonet

HIT PRIČA

LUDILO! DA NE POVERUJEŠ! Kristijano Ronaldo i Leo Mesi su BRAĆA! (VIDEO)

Fudbal

Braća iz Slavonskog Broda Željko i Renato Stojanović svojim četvorogodišnjim sinovima su dali imena Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo i obojca već igraju fudbal!

Da vam je neko rekao da su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo rod, verovatno biste pomislili da je reč o šali... Mislili smo i mi dok nismo čuli za braću Renata i Željka  koji igraju fudbal za Svetsku organizaciju Roma.

"Nije šala, evo, pokazaću vam ličnu kartu", rekao je Željko i odmah iz novčanika izvadio ličnu kartu četvorogodišnjeg sina na kojoj piše Leo Mesi (Leo Messi), rođen u Hrvatskoj 15. avgusta 2013. godine.

foto: Printskrin

Zatim je i Željkov brat Renato izvadio ličnu kartu svog sina na kojoj je pislo Kristijano Ronaldo (Christiano Ronaldo) rođen 25. prosinca 2013. godine. Istina, napravili su grešku, jer se Ronaldovo ime ispravno piše "Cristiano".

foto: Printskrin

Leo i Kristijano su, gle čuda, zaljubljeni u fudbal.

"Čim ustanu odmah traže loptu. Ja im dobacim i onda se njih dvojica dodavaju. Mislim da su jako talentovani, po ceo dan igraju fudbal. Zaista vole taj sport", rekao je Renato.

Za imena trenutno najboljih igrača sveta odlučili su se iz sasvim jednostavnog razloga.

"Veliki sam navijač Real Madrida, posebno Kristijana Ronalda. Uvek sam ga obožavao, a i ceo život igram fudbal. Verujem da će i moj Ronaldo jednog dana igrati za veliki klub", rekao je Renato.

Željko je, za razliku od brata, veliki navijač Barselone.

"Smatram da je Mesi čarobnjak. Kad već sebi nisam mogao da dam ime Leo Mesi, dao sam ga sinu", rekao je Željko.

Naravno, ne treba ni nagalašavati, hrvatski Mesi navija za Barselonu, a Ronaldo za Real i zajedno gledaju El Klasiko.

Iako vam zvuči neverovatno, nije isključeno da će jednog dana Mesi i Ronaldo zaigrati zajedno u napadu reprezentacije Hrvatske.

Kurir sport/24sata.hr, foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KRISTIJANO SE OBRATIO FILIPU: Evo šta je Ronaldo poručio sinu Nemanje Matića

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...