(VIDEO) O OVOME BRUJI ČITAVA PLANETA! Pogledajte šta se dogodilo kada su se nakon drame sreli Ronaldo i Bufon!
Foto: Reuter

šokirali svet

(VIDEO) O OVOME BRUJI ČITAVA PLANETA! Pogledajte šta se dogodilo kada su se nakon drame sreli Ronaldo i Bufon!

Fudbal -

O susretu fudbalera Real Madrida Kristijana Ronalda i golmana Juventusa Đanluiđija Bufona nakon meča dugo će se pričati.

Juvetnus je bio na korak od senzacije na Santijago Bernabeu. Posle 0:3 na svom terenu, Italijani su došli do 3:0 u Madridu i taman kad se mislilo da meč ide u produžetke, sudija Oliver je svirao penal za domaćina. Bufon je zbog verbalnog napada na sudiju isključen, a Ronaldo je realizovao penal u nadoknadi vremena i tako odveo Real u polufinale Lige šampiona.

Dosta bure izazvale su izjave igrača nakon meča. Ronaldo je razbesneo navijače Juventusa kada je rekao da mu nije jasno zašto se izabranici trenera Alegrija bune kad je penal bio čist kao suza.

"Juventus je odigrao odlično, Bufon je branio sjajno, ali ne razumem zašto se bune. Bio je čist penal, a i da nije bio, bio bi gol", rekao je Ronaldo nakon meča.

Iskusni Bufon je žestoko izvređao sudiju Olivera. Dok je pobesneli golman Juventusa pričao sve najgore o Englezu, pored njega je prošao Kristijano Ronaldo... Njihov susret oduševio je ljubitelje fudbala širom sveta...

Ronaldo i Bufon su se zagrlili i Portugalac je nekoliko puta ponovio: "Izvini".

Kurir sport, foto: Reuter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo je najveća Đukićeva dilema pred derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track