(KURIR TV) KURIR PRISUSTVOVAO ANTOLOGIJSKOM MEČU: Bufonovo zbogom uz aplauz 80.000 Madriđana
Foto: AP

nova fudbalska istorija

(KURIR TV) KURIR PRISUSTVOVAO ANTOLOGIJSKOM MEČU: Bufonovo zbogom uz aplauz 80.000 Madriđana

Fudbal -

Besan kao bik Legendarni italijanski golman umesto buketa dobio crveni karton, ali i ovacije navijača Reala na njegovom oproštaju od Lige šampiona za sva vremena

Sprdao se Madrid s Barsom čitav dan, na svakom ćošku ismejavao eliminaciju Mesija iz Lige šampiona, a onda uveče umalo dobio šamar u Rominom stilu.

Juventus je nokautirao Real, dao tri gola na Santjago Bernabeuu, ali „kralj“ se ipak digao i prošao dalje golom Ronalda u zaustavnom vremenu iz domaćinskog penala.

foto: Reuters

A na antologijskom meču bio je i Kurir. S mesta za koje je karta koštala 285 evra video se fantastičan fudbal, ali i ispisivanje istorije, pošto se veličanstveni italijanski golman Bufon oprostio od Lige šampiona za sva vremena.

I to kako - umesto buketa cveća, sudija je slavnom Điđiju dao crveni karton u 93. minutu za nepostojeći penal kojim je Real posle 0:3 ipak overio plasman u polufinale. Besan kao bik u koridi bio je Bufon, a za utehu dobio je aplauz 80.000 Madriđana u stajaćem stavu.

foto: Reuters

Ronaldo je tako upisao 10. gol u Ligi šampiona i postao jedini igrač koji se na svakom meču do polufinala zaveo bar jedanput u strelce. A čak i to što je 90 minuta bio u senci sjajnog Juventusa nije ga sprečilo da postavi možda i nedostižne standarde u savremenom fudbalu.

foto: Printscreen

Kurir / Goran Anđelković

Foto: Reuters, AP, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track