PRETILI JOJ KLANJEM! Ovo je prevršilo svaku meru! Grobari najbrutalnije vređali suprugu Zvezdinog golmana, ona im žestoko odgovorila!
Foto: Dragana Udovičić

derbi užasa

PRETILI JOJ KLANJEM! Ovo je prevršilo svaku meru! Grobari najbrutalnije vređali suprugu Zvezdinog golmana, ona im žestoko odgovorila!

Fudbal -

Snežana Borjan, bivša direktorka Partizana i supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, našla se na udaru Grobara na 157. večitom derbiju

Grupa navijača Partizana najbrutalnije je vređala Snežanu Borjan, a vrhunac užasa bio je kada su simulirali kako će je zaklati. Ove ozbiljne pretnje Snežana je prijavila redarima i policiji.

Supruga golmana Zvezde je na svom Instagram profilu objavila "printskrin" vesti, koju je naš portal objavio o pretnjama Grobara, i napisala veoma snažnu poruku:

"Poštovani gospodine predsedniče, premijerko, ministri i borci za ljudska prava, do kada će nasilje nad ženama ostati nekažnjeno? Da li znate koliko je muževa ubilo svoje žene u poslednjih godinu dana? Koliko je nedužnih žena pretučeno samo što znamo, a šta je sa onima za koje nismo čuli, koje ćute i ne smeju da prijave nasilnike?

Do kada će publicitet dobijati samo javne ličnosti, da li ćemo se interesovati samo za slučaj pevačica ili ćemo misliti i o ženama, takođe žrtvama nasilja, ali koje nemaju mogućnost da budu u medijima? Doživela sam da meni, ženi koja je doprinosila fudbalskom klubu Partizan i radila u istom, navijači pokazuju kako će prerezati vrat, pritom najstrašnije vređajući mene i porodicu. Da li misle ti isti navijači da mi tim ponašanjem zabrane da dođem na stadion?

Ne, gospodo, naprotiv. I te kako ću i dalje dolaziti. Podignute glave ići ću svuda da podržim čoveka koga volim i za čiju se karijeru borim. A vi, muškarčine, ne spuštajte glavu kada vidite jačega od sebe i ne sklanjajte se, ispoljavajući svoje lične frustracije nad slabijim polom. Za promenu se suočite sa njima. STOP NASILJU NAD ŽENAMA!", istakla je Snežana Borjan na Instagramu.

foto: printskrin

Kurir sport, foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track