U SUSRET MUNDIJALU: U Engleskoj se govori srpski!
Foto: Vladimir Šporčić

Rastavac u izvidnici

U SUSRET MUNDIJALU: U Engleskoj se govori srpski!

Fudbal -

Saradnika Mladena Krstajića tokom posete ostrvskim klubovima dočekali Roj Hodžson iz Kristal palasa, Karlos Lalin iz Mančester junajteda i zemljak Slaviša Jokanović

Pomoćnik selektora u stručnom štabu reprezentacije Srbije Milan Rastavac iskoristio je nedavnu pauzu u prvenstvu Grčke da poseti Englesku.

Gradovi i klubovi na Ostrvu nisu slučajno izabrani. Trener grčkog Ksantija bio je gost Mančester junajteda, Kristal palasa, Fulama i Sautemptona i na licu mesta se uverio u formu naših fudbalera, kandidata za dres „orlova“ na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Osim susreta sa Nemanjom Matićem, Lukom Milivojevićem, Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Tadićem, Rastavac se sastao i sa njihovim trenerima. Ispred Kristal palasa mladog stručnjaka je primio lično menadžer Roj Hodžson, dok se u trenažnom centru „crvenih đavola“ Karington upoznao i pričao sa trenerom za fizičku pripremu Karlosom Lalinom.

Verovatno je najbolju komunikaciju ostvario sa zemljakom Slavišom Jokanovićem, sa kojim je na kraju mogao u četiri oka da raspravi nesporazum oko igranja Aleksandra Mitrovića na prethodne dve utakmice „orlova“, protiv Maroka i Nigerije. Tada je Jokanović zamerio Mladenu Krstajiću i saradnicima da su preko mere koristili centarfora Fulama, iako je, prema njegovim rečima, postojao dogovor da igrač ne bude izložen većim naporima u prijateljskim utakmicama.

Rastavac je odgledao i veliki derbi Mančestera.

Mali budžet, visok plasman

RASTAVAC JUNAK KSANTIJA

U grčkom prvenstvu Rastavčev Ksanti uz Atromitos predstavlja najprijatnije iznenađenje. Trenutno zauzimaju 5. mesto i bez šanse su da u naredna tri kola dođu do bolje pozicije. Ipak, svi u upravi su prezadovoljni igrom ekipe pod komandom Srbina, budući da Ksanti pripada grupi klubova sa manjim budžetom.

Kurir / Dejan Petković

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI SAMO MIROSLAV ĐUKIĆ TREBA DA ODE IZ PARTIZANA?! A šta sa onima koji su ga doveli?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track