(VIDEO) INTEROVO VEČE DRUŠTVENIH MREŽA: Neroazuri demolirali Kaljari i ostali u borbi za Ligu šampiona
Foto: Foto: EPA/ROBERTO BREGANI

serija A

(VIDEO) INTEROVO VEČE DRUŠTVENIH MREŽA: Neroazuri demolirali Kaljari i ostali u borbi za Ligu šampiona

Fudbal -

Fudbaleri Intera pobedili su večeras na svom terenu ekipu Kaljarija sa 4:0 u utakmici 33. kola italijanske Serije A.

Žoao Konselo je doveo Inter u vodjstvo u trećem minutu, na 2:0 je u 49. povisio Mauro Ikardi, u 60. minutu u strelce se upisao i Marcelo Brozović, a konačan rezultat postavio je Ivan Perišić u 90. minutu.

Večerašnji gol bio je 25. koji je ove sezone postigao Ikardi u italijanskom šampionatu, što je njegov novi lični rekord. Istovremeno, on je postao i prvi igrač Intera koji je postigao najmanje 25 golova u jednoj sezoni još od Zlatana Ibrahimovića u sezoni 2008/09. i Ronalda u sezoni 1997/98.

U klubu iz Milana rešili su da u večerašnjoj utakmici protiv gostiju iz Kaljarija na poleđini dresova umesto prezimena igrača pišu njihovi Instagram profili.

Ovu akciju osmislio je marketing tim Intera pod nazivom "InterSocialNight" (Interovo veče društvenih mreža). Srećom, ispostavilo se da su ovi dresovi bili samo za zagrevanje, dok su igrači na duel izašli u normalnoj opremi.

Inter je upisao 17. pobedu od početka šampionata, prekinuo je niz od tri kola bez trijumfa i trenutno je treći na tabeli sa 63 boda.

Kaljari je na 14. mestu sa 32 osvojena boda.

Fudbaleri Intera u narednom kolu gostuju Kjevu, dok Kaljari dočekuje Bolonju.

Kurir sport

Foto: EPA/ROBERTO BREGANI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track