SLAVNI BRAZILAC IZJAVOM ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET! Kaka: Murinjo i Real Madrid su mi uništili karijeru!
Foto: AP

Ispovest

SLAVNI BRAZILAC IZJAVOM ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET! Kaka: Murinjo i Real Madrid su mi uništili karijeru!

Fudbal -

Legendarni Brazilski fudbaler Rikardo Kaka izjavio je da je najveću grešku u karijeri napravio kada je iz Milana prešao u Real Madrid.

"To je greška koja me je skupo koštala. Otišao sam u Madrid iz Italije u kojoj su me svi voleli i stvarno sam to platio na najgori mogući način. Nisam mogao sa Murinjom, ma koliko se trudio, trenirao, molio se, nije bilo mesta, nije bilo šanse. Zaista sam bio nesrećan u Realu", rekao je Kaka. "Kada sam otišao, Murinjo je rekao da sam jedan od najvećih profesionalaca koje je trenirao, ali nije mi dao šansu da to dokažem na terenu", dodao je Brazilac koji se vratio u Milan i završio karijeru kasnije u Americi u ekipi Orlanda.

Kaka je za reprezentaciju Brazila upisao 92 nastupa i postigao 29 golova. U klupskoj karijeri je odigrao 529 utakmica i dao 161 gol, uz 128 asistencija. Završio je karijeru u decembru 2017. godine.

Zanimljivo, legendarni fudbaler Milana je poslednji fudbaler koji je osvojio "Zlatnu loptu" pre početka dominacije Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Kurir sport, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) NAKNADNA PAMET NEBOJŠE ČOVIĆA I MIROSLAVA ĐUKIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track