ĐORIĆ PODRŽAO KOKEZIN IZBOR U FSS: Bjekovića cene i zvezdaši
Foto: Nebojša Mandić, Saša Pavlić, Filip Plavčić

TO JE PRAVI

ĐORIĆ PODRŽAO KOKEZIN IZBOR U FSS: Bjekovića cene i zvezdaši

Fudbal -

Legenda Partizana je najbolje rešenje za potpredsednika FSS, a možda uskoro na tom mestu dobijemo i nekog iz Zvezde, otkrio bivši selector

Postavljanje Nenada Bjekovića na mesto potpredsednika FSS jedan je od najboljih poteza predsednika Saveza Slaviše Kokeze, smatra Milovan Đorić.

Nekadašnji selektor i čovek koji je vrlo uticajan u fudbalskim krugovima u Srbiji smatra da Nenad Bjeković svojim iskustvom može da bude od velike pomoći ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije.

- Treba birati najbolje! To je moje mišljenje. Još u startu sam bio za Bjekovića. Kada je pomenuto njegovo ime, odmah sam mu dao podršku. To je odličan potez Slaviše Kokeze, vreme će pokazati. Nema čovek mrlju - rekao je Milovan Đorić za Kurir i dodao:

- Nenad Bjeković je bio veliki igrač. Ostavio je trag u Srbiji, a još veći u Francuskoj. Igrali smo jedan protiv drugoga dosta derbija, ja na Zvezdinoj, on na Partizanovoj strani. I kao treneri smo imali okršaje, kada sam vodio Sutjesku i Prištinu, a on Partizan. Svuda je pokazao kvalitet. Pravi čovek na pravom mestu! Nenad Bjeković je bez konkurencije najbolje rešenje. Savez je mnogo dobio njegovim dolaskom. Nije omražena ličnost ni među zvezdašima!

Imenovanje Nenada Bjekovića nisu blagonaklono dočekali simpatizeri Crvene zvezde. Naime, dvojica potpredsednika FSS su bivši istaknuti igrači Partizana i legende tog kluba Savo Milošević i Nenad Bjeković. Treći potpredsednik je Dragomir Lazović iz Javora. Evidentno je da u užem rukovodstvu nema bivših asova Crvene zvezde.

- Ne treba praviti paritet! Nikad se ne bih obazirao na klubaštvo. Ne znam šta o tome misli predsednik Kokeza. Može da se desi da i neko od legendi Crvene zvezde postane potpredsednik Saveza - zaintrigirao je javnost na kraju Milovan Đorić.

Bez reakcije iz Humske

OPOZICIJA PARTIZANU

Iz Partizana i Crvene zvezde nisu zvanično komentarisali izbor Nenada Bjekovića za jednog od potpredsednika FS Srbije. Dok odluka čelnika crveno-belih ima logike, dotle je pomalo iznenađuje da niko iz Humske nije ni reč rekao o Bjekoviću. Verovatno zbog toga što je baš Nenad Bjeković pre dve godine bio predvodnik opozicije koja je želela da smeni aktuelno rukovodstvo Partizana s Miloradom Vučelićem na čelu, ali je izgubila na izborima.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Nebojša Mandić, Saša Pavlić, Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI SAMO MIROSLAV ĐUKIĆ TREBA DA ODE IZ PARTIZANA?! A šta sa onima koji su ga doveli?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja