ZVEZDA U NIŠU IMA JASAN CILJ: Što pre i matematički osigurati titulu
Foto: Dado Đilas

svesni opasnosti koja vreba

ZVEZDA U NIŠU IMA JASAN CILJ: Što pre i matematički osigurati titulu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u 2. kolu plej-ofa Superlige gostuju u Nišu.

Vezista crveno-belih, Nenad Krstičić, izrazio je uverenje da će njegov tim ostvariti novu pobedu koja će ih približiti matematičkom osvajanju titule.

– Ozbiljno se pripremamo za utakmicu sa Radničkim, zato što znamo da nas očekuje zaista teško gostovanje. Kao što smo rekli i pre početka plej-ofa, u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da pobedimo, kako bismo matematički što pre obezbedili titulu. Pripremamo se kao i za svaku meč i najviše gledamo u svoje dvorište. Naravno, analiziramo protivnika i njihovu igru, ali znamo da je od presudnog značaja kako mi uđemo u utakmicu, rekao je Krstičić za klupski sajt.

Poslednji put Crvena zvezda je napustila Niš sa četiri postignuta gola.

– Nadam se da ćemo i ovog puta biti efikasni, ali iskreno se ne bih žalio ni da bude 1:0 za nas, bitno je samo da osvojimo nova tri boda i nastavimo pobednički niz. Kada se pobeđuje sve je lepo, atmosfera u ekipi je fenomenalna i to je ono što nas gura dalje, dodao je Krstičić.

Umor zbog velikog broja utakmica je prisutan, ali igrači ne razmišljaju o tome.

– Zaista je veliki broj utakmica iza nas, ali ne razmišljamo o umoru. Bliži se kraj i kao da nam ta želja da se prikažemo u što boljem svetlu i da donesemo našim navijačima titulu daje dodatnu snagu. Verujem da ćemo nastaviti sa agresivnom i dobrom igrom koju smo prikazali u večitom derbiju. Znamo da protiv nas sve ekipe imaju ogromnu želji i zato u svakom duelu moramo da budemo agresivniji i bolji, zaključio je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u tekućoj sezoni.

Kurir sport

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI SAMO MIROSLAV ĐUKIĆ TREBA DA ODE IZ PARTIZANA?! A šta sa onima koji su ga doveli?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track