DISCIPLINSKA KOMISIJA ODLUČILA: Donaldu i Sumi dva meča suspenzije, večiti još čekaju kazne
Foto: Dado Đilas

na tapetu i dešavanja na banovom brdu

DISCIPLINSKA KOMISIJA ODLUČILA: Donaldu i Sumi dva meča suspenzije, večiti još čekaju kazne

Fudbal -

U Staroj Pazovi održana je sednica Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije na kojoj su donete očekivane odluke o kaznama za prekršaje u prethodnom kolu kada je reč o 157. Večitom derbiju, dok će neke kazne sačekati još nedelju dana.

Kao što se i očekivalo Mičel Donald i Sejduba Suma su kažnjeni suspenzijom na po dve utakmice zbog međusobnog fizičkog sukoba u samoj završnici večitog derbija pošto su obojica dobila crvene kartone.

Međutim, još nije odlučeno o kaznama za Crvenu zvezdu i Partizan mada je otvoren disciplinski postupak protiv oba kluba, ali se još uvek ne zna da li će večiti rivali biti kažnjeni ne samo novčano već i eventualnim oduzimanjem bodova zbog konstantnog nasilja na tribinama bez bozira ko je domaćin u večitom derbiju, a odluka o kaznama biće doneta sledećeg četvrtka.

Kad je u pitanju buran meč Čukaričkog i Radničkog kada su isključena dva igrača Brđana, Miladin Stevanović i Darko Puškarić i kada je dosuđen i penal za Nišlije, a fudbaleri Čukaričkog posedali na teren nezadovoljni suđenjem Ilije Brdara, FSS je odlučio isključivo po pravilniku - jednu utakmicu za drugi žuti i dve utakmice za direktan crveni karton.

Kurie sport

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI SAMO MIROSLAV ĐUKIĆ TREBA DA ODE IZ PARTIZANA?! A šta sa onima koji su ga doveli?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track