LAZAR MARKOVIĆ BESAN: Liverpul ne može da se igra sa mnom!
Foto: Profimedia

Srbin LJUT na Engleze

LAZAR MARKOVIĆ BESAN: Liverpul ne može da se igra sa mnom!

Fudbal -

Na Enfildu me nisu tretirali pošteno i ne želim da ćutim o tome. Gol u Anderlehtu mi znači da im pokažem ko sam i šta sam, kaže Lazar Marković

Markec ne da na sebe! Srpski reprezentativac i igrač Anderlehta Lazar Marković postigao je prvi gol nakon godinu dana i iskoristio priliku da otvori dušu o veoma nezgodnoj situaciji u kojoj se nalazi.

On je u subotu postigao pogodak protiv Genka na meču u kojem je njegov Anderleht ipak poražen rezultatom 2:1.

foto: Profimedia

Nakon svog prvenca u belgijskom klubu u kom je na pozajmici, popularni Markec otvoreno je pričao o tome zašto Liverpul ne želi da ga prepusti za manje od 20 miliona evra.

- Ovaj gol mi znači da pokažem da sam isti igrač kao što sam i bio. Da pokažem i ljudima u Liverpulu da ne mogu sa mnom kako oni hoće. Imao sam težak period u Liverpulu. Samo želim da igram - počeo je razgovor za RTS Marković i dodao da celu situaciju shvata vrlo lično.

- Liverpul me nije tretirao pošteno, ne želim da ćutim o tome. Ako vas ne puštaju da idete, ako zacepe ne znam ni ja koliku cenu, nešto nerealno... Valjda je i normalno da shvatite lično. Ne govorim ovo pod utiskom. Mesecima razmišljam o tome. To je moj stav. Ne mogu da zahvalim nikome na ovome. Ovo je moj gol. Idem dalje - zaključio je Lazar.

Povratak u Liverpul

BELGIJANCI NE ŽELE DA DAJU 20 MILIONA EVRA

Lazar Marković s Liverpulom ima ugovor do 30. juna 2019. godine, a u Anderlehtu će biti do 30. juna ove godine. Problemi su nastali nakon što se engleski klub izjasnio da ne želi da pusti bivšeg igrača Partizana u novu sredinu za manje od 20 miliona evra. Ovo je jedna od presudnih stvari zbog kojih ljudi iz Brisela najverovatnije neće otkupiti Srbina. Marković je od dolaska u Anderleht odigrao samo pet mečeva, a u subotu je protiv Genka postigao svoj prvenac u belgijskom prvenstvu.

Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track