VANREDNO KOLO SUPERLIGE: Zvezda dočekuje Čukarički, Nišlije u Humskoj
Foto: Dado Đilas

PLEJ-OF I PLEJ-AUT

VANREDNO KOLO SUPERLIGE: Zvezda dočekuje Čukarički, Nišlije u Humskoj

Fudbal -

Vanredno 3. kolo plej-ofa i plej-auta u Superligi Srbije sa dva mini-derbija igra se u sredu i četvrtak - lider Crvena zvezda čeka Čukarički, dok niški Radnički gostuje Partizanu u Humskoj.

Zvezda je pred osvajanjem titule i u slučaju novog trijumfa doći će na samo tri boda od šampionskog naslova i to ako Partizan slavi protiv Radničkog.

Čukarički u samo četiri dana ide u goste drugom večitom rivalu, posle poraza od Partizana (2:1) i pod pritiskom borbe za izlazak u Evropu, bar što se tiče prvenstva.

Duel na stadionu "Rajko Mitić" donosi i zanimljivost zbog novog sudara Vladana Milojevića i Nenada Lalatovića, trenera koji su u prošlosti bili u obrnutim ulogama.

Pod moranjem je i Radnički i to na terenu (još uvek) prvaka Partizana, koji je znatno rasterećeniji zbog pozicije na tabeli, ali sigurno ne i bez ambicija.

Lepu priliku da iskoristi situaciju konkurenata ima subotički Spartak jer čeka Napredak i sa nova tri boda otvorio bi vrata Evrope, posebno ako večiti opravdaju uloge favorita.

Što se tiče plej-auta, takođe, vlada velika neizvesnost jer skoro svi strepe za opstanak.

Najviše tenzije očekuje se u meču Radnika i Bačke sa novim trenerom Dejanom Čelarom, Rad gostuje Mačvi u Šapcui, Javor ekipi Mladosti u lokalnom duelu, dok poslednjeplasirani Borac ima poslednju šansu u Zemunu.

Raspored 3. kola plej-ofa:

Crvena zvezda - Čukarički (18 sati)

Spartak - Napredak (18)

Voždovac - Vojvodina (18)

Četvrtak: Partizan - Radnički Niš (18).

Tabela: Crvena zvezda 45 bodova, Partizan 36, Spartak 31, Radnički Niš 28, Voždovac 27, Čukarički 26, Napredak 26, Vojvodina 22.

Raspored 3. kola plej-auta:

Zemun - Borac (16)

Mačva - Rad (18)

Mladost Lučani - Javor (18)

Radnik - Bačka (18)

Tabela: Mladost Lučani 22 boda, Zemun 21, Mačva 20, Radnik 19, Javor 17, Bačka 16, Rad 15, Borac Čačak 12.

kurir.rs / Tanjug

foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track