MILOJEVIĆ: Au, prvo poluvreme... LALATOVIĆ: Decu sam doveo da vide gde je tata igrao
Foto: Vladimir Milovanović

ODJECI ZVEZDINE POBEDE NAD ČUKOM

MILOJEVIĆ: Au, prvo poluvreme... LALATOVIĆ: Decu sam doveo da vide gde je tata igrao

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa posle današnje pobede protiv Čukaričkog ne treba da padne u euforiju, iako joj je potreban još samo jedan trijumf za osvajanje šampionske titule u Super ligi Srbije.

"Nema euforije, ne vidim zašto bi je bilo. Imamo jednu utakmicu, matematički nam je potrebno još 90 minuta (za titulu). Ne možemo o tome da razmišljamo. Rekao sam mojim igračima u poluvremenu da sam totalno nezadovoljan, bez obzira na protivnika, koji ima svoj način igre, pošto je teško da ga probijete i dodjete do svoje igre. Nismo bili svoji prvo poluvreme, ali smo se trgli i sve je bilo lakše posle prvog gola. Pobeda je zaslužena", rekao je Milojević za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu Čukarički sa 3:0, u utakmici 33. kola Super lige Srbije, odnosno trećeg kola plej-ofa i primakli se osvajanju titule. Crveno-beli imaju 12 bodova više, ali i utakmicu više od drugoplasiranog Partizana.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa "maestralno" odigrala 60 minuta, ali da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Moj tim je odigrao maestralno 60 minuta, zatvorili smo sve prilaze našem golu, Zvezda nije imala izglednije šanse. Iz prve šanse su dali gol iz kontre, gde smo mi odigrali visoko. Posle crvenog kartona, sa igračem manje na stadionu Zvezde je teško odigrati. Primili smo posle još jedan gol, a zatim i iz slobodnog udarca, još jedna majstorija Radonjića, koji je do juče bio kod nas", naveo je on.

Trener Čukaričkog dodao je da mu je žao što je njegova ekipa završila utakmicu sa desetoricom igrača, pošto joj od narednog kola predstoji velika borba za kvalifikacije za Ligu Evropa.

"Za mene sad počinje. U prva tri kola imali smo Radnički, Partizan i Zvezdu, znao sam kako će biti. Nadam se da ćemo protiv Spartaka imati fer sudjenje i da ćemo pokazati šta znamo", naveo je on.

Lalatović je svojevremeno bio kapiten Zvezde, a danas je na utakmicu doveo dvojicu svojih sinova obučenih u dresove te ekipe. Oni su rekli da su navijali za Zvezdu.

"Doveo sam ih da vide gde je njihov tata igrao i koliko je Zvezda veliki klub. Voleo bih da jednog dana zaigraju ovde i da budu uspešniji od oca", rekao je Lalatović.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track