CRNO-BELI SU FAVORITI! Šaula: Partizan je bolji od nas, ali imamo obavezu...
Foto: Beta/Dragan Gojić

derbi u novom sadu

CRNO-BELI SU FAVORITI! Šaula: Partizan je bolji od nas, ali imamo obavezu...

Fudbal -

Pomocni trener Vojvodine Goran Šaula očekuje lep ambijent i pravi fudbal u meču protiv Partizana u Novom Sadu, kao i da veruje njegov tim neće ispustiti priliku da pobedi ukoliko mu se ukaže šansa.

"Iz dobro poznatih razloga, ekipa ne može da odgovori zahtevima koje imamo tokom svih 90 minuta i zato Partizanu prepuštamo ulogu favorita, jer su u ovom momentu bolji tim od nas. Međutim, imamo obavezu da pružimo maksimum i ne odustajemo od pobede, ako nam se ukaže prilika za nju", rekao je Šaula na konferenciji za medije u Novom Sadu.

On je najavio najjači sastav, bez omladinaca, iako Vojvodina nema prevelike ambicije jer je praktično izgubila trku za izlazak u Evropu.

"Mecevi protiv Partizana, Zvezde i ostalih vodećih timova iz naše lige predstavljaju samo zadovoljstvo. Svakom igraču ću pojedinačno reći kako treba da postupi kako bi odigrao bolje nego što je to bilo do sada".

Za utakmicu protiv crno-belih neće biti Marka Vukasovića, dok je pod velikim znakom pitanja Lazar Zličić.

Mladi štoper Ranko Veselinović prepustio je Partizanu ulogu favorita, pre svega jer je Vojvodina vezala tri poraza.

"Ovaj meč ne dočekujemo u baš sjajnom ritmu. Međutim, naš motiv ne treba da se dovodi u pitanje jer onaj ko nema motiva protiv Partizana ne treba ni da se bavi fudbalom. Ulazimo rasterećeni i da uživamo, jer skoro da nemamo ni teorijske šanse za Evropu. Ići ćemo na osvajanje bodova, na našem stadionu možemo da pobedimo svakoga", izjavio je Veselinović.

Utakmica 4. kola plej-ofa Superlige između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 18.30 na stadionu Karađorđe.

Kurir sport/Tanjug, foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Evo kako Partizan želi u Evroligu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track