VESELINOVIĆ SPREMNO ČEKA RADNIČKI: Čvrsto verujem da moja ekipa može da slavi u Nišu
Foto: FK Voždovac

pozitiva

VESELINOVIĆ SPREMNO ČEKA RADNIČKI: Čvrsto verujem da moja ekipa može da slavi u Nišu

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da spremno očekuje utakmicu protiv Radničkog iz Niša i veruje da njegova ekipa može da osvoji sva tri boda.

"Spremni smo, maksimalno treniramo i pripremamo se. Očekuje nas još jedna utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali sam siguran da smo prilično dobro razumeli ciljeve i ideju igre i šta hoćemo da postignemo.

Pretpostavljamo kakva nas utakmica očekuje u Nišu, svesni smo svih vrlina i mana i specifičnosti gostovanja, tako da ćemo da uradimo sve što možemo da bismo tu utakmicu odigrali na najbolji mogući način", rekao je Veselinović.

Fudbaleri Voždovca igraju u nedelju u 19 časova utakmicu protiv Radničkog u NIšu.

"Mi smo nedavno igrali sa njima, uslovi nisu bili isti, jer smo igrali na domaćem terenu i na drugačijoj podlozi, ali bili smo zaista jedan dobar rival, ta utakmica nam uvećava razlog za optimizam, već smo ih jednom pobedili nedavno i pokazali ; smo da možemo da se nosimo i da možemo da ih nadigramo", dodao je trener Voždovca.

Dvostruki strelac za Voždovac u prethodnoj utakmici Alen Mašović rekao je da je ekipa upoznata sa prednostima i manama protivnika.

"Treći put kako se sastajemo sa njima i imamo pozitivan skor. Doneli smo bod iz Niša jesenas, a na “krovu” smo osvojili sva tri boda. Siguran sam da nas očekuje jedna jako teška utakmica, jer znamo kako igra Niš. Mi ne nosimo belu zastavu i idemo da se nadigravamo, a bolji neka pobedi", rekao je Mašović.

Kurir sport

Foto: FK Voždovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track