Najnovije vesti

DRAGAN DŽAJIĆ PREZADOVOLJAN: Zvzeda je zasluženo osvojila titulu, bili smo najdominantniji u svim segmentima
Foto: Nebojša Mandić

pun sreće

DRAGAN DŽAJIĆ PREZADOVOLJAN: Zvzeda je zasluženo osvojila titulu, bili smo najdominantniji u svim segmentima

Fudbal

Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas da su crveno-beli zasluženo osvojili titulu šampiona jer su u svim segmentima bili najdominantiji.

"Zvezda je u ovom šampionatu bila u svim segmentima najdominantija. Mislim da ne treba postavljati pitanje da li je zasluženo, sve se jasno vidi. Ubedljivo, tri kola pre kraja prvenstva uzeti titulu, imati u ekipi napadača koji je postao najbolji strelac Super lige od kako je ona nastala, dovoljno govori o snazi", rekao je Džajić za klupski sajt.

 

Fudbaleri Zvezde osvojili su 28. šampionsku titulu, pošto su danas u Kruševcu pobedili Napredak sa 2:0, tri kola pre kraja Super lige.

 

"Želim da uputim najlepše čestitike igračima i stručnom štabu i upravi na velikom uspehu. Svaka im čast. Ova titula obradovala je naravno najviše navijače, sve zvezdaše. S obzirom na to i da se igralo naporno u Evropi i postignuto više nego što je očekivano, titula je dobila dodatno na težini, uostalom kao i cela sezona koja se može okarakterisati izuzetno uspešnom i jednom od najboljih u novijoj istoriji", rekao je Džajić.

 

 

 

Kurir sport

Foto: Nebojša Mandić

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...