(VIDEO) KRSTIČIĆU PUNO SRCE: Današnji gol protiv Napretka ću pamtiti celog života
Foto: Dado Đilas

vredan titule

(VIDEO) KRSTIČIĆU PUNO SRCE: Današnji gol protiv Napretka ću pamtiti celog života

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da će današnji gol protiv Napretka pamtiti celog života i istakao da mu je "srce puno" nakon osvajanja titule prvaka države.

"Zbog ovoga sam došao u Crvenu zvezdu, srce mi je puno. Zahvalio bih svim navijačima koji nas podržavaju tokom cele sezone, stručnom štabu, saigračima, upravi i mom kondicionom treneru. Takodje, veliku zahvalnost dugujem i svojoj porodici koja mi je najveći oslonac. Osvojili smo titulu, svi smo je očekivali tako da su prvi utisci fenomenalni", rekao je Krstičić.

Fudbaleri Zvezde osvojili su 28. šampionsku titulu, pošto su danas u Kruševcu pobedili Napredak sa 2:0, tri kola pre kraja Super lige.

Prvi gol na meču postigao je upravo Krstičić.

"Kada sam video da je Gobeljić započeo akciju osetio sam šta će uraditi jer istu akciju vežbamo i na treninzima. Utrčao sam kada mi je uputio loptu, video sam prazan gol i usledila je ogromna radost kada sam zatresao mrežu. Nije moglo bolje, ispred naših navijača da se postigne gol za titulu, zaista sam presrećan. Ovaj gol ću pamtiti celog života", rekao je on.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track