FUTSAL KUP SRBIJE: Pazarci priželjkuju trofej
Foto: Beta

Meč za pehar

FUTSAL KUP SRBIJE: Pazarci priželjkuju trofej

Fudbal -

Ekipe Ekonomca i Novog Pazara igraće sutra u Obrenovcu finalnu utakmicu Futsal kupa Srbije, a prvotimac pazarskog prvoligaša Elvedin Sadović rekao je da veruje da njegov tim može do pobede nad Kragujevčanima.

"Cele sezone nisu napravili 'kiks' u domaćim takmičenjima, možda je vreme da se to dogodi. Prošle sezone izgubili smo od njih u finalu najmasovnijeg takmičenja (0:3) u Požarevcu zbog pogrešne taktike našeg bivšeg trenera (Vladana Cvetanovića). Verujem da se sada to neće dogoditi i da ćemo da izađemo visoko od početka", rekao je Sadović.

On je ocenio da Ekonomac ima evropski kvalitet, ali da je Novi Pazar krajem februara u Kragujevcu pokazao da može da se suprotstavi osmostrukom uzastopnom šampionu države i aktuelnom osvajaču Futsal kupa Srbije.

"Izgubili smo od njih dva puta ove sezone u ligi (2:7 i 1:3), ali smo nedavno u Kragujevcu mogli i do povoljnijeg rezultata. Njihov najveći kvalitet su kompozicija tima i besprekorna fizička pripremljenost, zahvaljujući kojoj kažnjavaju svaku nepreciznost u igri protivnika. Ipak, imamo i mi svoje adute", konstatovao je Sadović.

Finale Futsal kupa Srbije u Obrenovcu zakazano je za sredu od 19 časova.

Pazarci će protiv Ekonomca nastupiti u najjačem sastavu, a verovatno će u ekipi biti i Elvir Bihorac, koji je zbog oporavka posle operacije prednjih ukrštenih ligamenata kolena propustio dosadašnji deo sezone.

"Svi znamo o kakvom igraču se radi, a posebno je motivisan za ovakve mečeve. Problem je jedino što je dugo odsustvovao, pa ćemo videti koliko će trener (Veljko Spasojević) moći da se osloni na njega. Bilo bi sjajno da Bihorac bude čovek odluke", zaključio je Sadović.

Beta Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track