(VIDEO) TENZIJA DOSTIŽE VRHUNAC: Navijači Liverpula provociraju Rimljane! Italijanska policija na najvišem stepenu mobilnosti
Foto: Reuters

ZA SADA BEZ INCIDENATA

(VIDEO) TENZIJA DOSTIŽE VRHUNAC: Navijači Liverpula provociraju Rimljane! Italijanska policija na najvišem stepenu mobilnosti

Fudbal -

U Rimu je mobilnost policije na najvišem nivou! Navijača Liverpula sve je više u okolini stadiona "Olimpiko".

Roma i Liverpul igraju revanš polufinala Lige šampiona, a više hiljada Engleza je tokom jučerašnjeg i današnjeg dana stiglo u glavni grad Italije, očekujući da proslave plasman svojih ljubimaca u finale.

"Liverpul eho" javlja da ih je u Rim doputovalo oko 8.000.

foto: EPA/MASSIMO PERCOSSI

Fanova Liverpula je danas bilo po celom gradu. Pili su i pevali svoje pesme, ali i skandirali Rominom najljućem rivalu - Laciju. To je izazvalo tenzije, ali za sada incidenata nije bilo.

Policija je preduzela sve mere predostrožnosti, pa navijače Liverpula pretresa pre ulaska u autobuse, koji ih voze do stadiona.

Organe reda na dodatni oprez tera činjenica da je navijač Liverpula izboden u tuči sa pristalicama Rome uoči prvog meča u Engleskoj. Tada je oko 200 italijanskih fanova "inkognito" došlo u Liverpul, iznenadilo domaće navijače i započelo tuču na ulicama grada.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track