STANKOVIĆ POTPUNO ISKRENO: Evo zašto se slavni fubaler nije vratio u Srbiju po okončanju karijere i da li njegovi sinovi govore srpski!
Foto: Profimedia

LEGENDARNI FUDBALER

STANKOVIĆ POTPUNO ISKRENO: Evo zašto se slavni fubaler nije vratio u Srbiju po okončanju karijere i da li njegovi sinovi govore srpski!

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Dejan Stanković otkrio je zašto se nije vratio u Srbiju po okončanju karijere i da li njegovi sinovi govore srpski.

Bivši fudbaler i miljenik cele nacije Dejan Stanković, koji je branio boje Crvene Zvezde, Lacija i Intera, već 20 godina unazad živi u Milanu, gde je svio porodično gnezdo sa suprugom Anom i tri sina.

Mnogi su se pitali zašto se po okončanju karijere profesionalnog fudbalera nije vratio u Srbiju, a Dejan to komentariše rečima:

"U junu će biti dve decenije otkako sam došao u Italiju, a kada sam prestao da igram, Milano je bio logičan izbor, jer sam u Interu proveo devet godina. Deca su mi u tom gradu odrasla, tu idu u školu, ali budući da često dolazimo ovamo, o Srbiji znaju sve što treba", rekao je Stanković.

Ana i Dejan Stanković
Ana i Dejan Stankovićfoto: Profimedia

I pored toga što je već 20 godina daleko od domovine, Stanković ističe da u svom domu govori isključivo srpskim jezikom.

"Kod kuće govorimo srpski, samo što sinovi ponekad među sobom koriste italijanski", priznao je Stanković.

kurir.rs / Story foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Evo sa kojim igračima Zvezda trenutno pregovara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track